Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αντί να αυξάνει τα τιμολόγια η ΔΕΗ δεν μειώνει καλύτερα τους μισθούς των “κολλητών”;

http://www.antinews.gr/2012/01/10/142373/

Ούτε τρία 24ωρα δεν πέρασαν από την ανακοίνωση της ΔΕΗ για αύξηση των τμολογίων του ρεύματος έως και 15% και ξαφνικά οι διοικούντες την επιχειρήση, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και νέες ανατιμήσει μέσα στο 2012. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης Αρθούρος Ζερβός όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο νέων αυξήσεων στο ρεύμα μέσα στη χρονιά, απάντησε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από το αν το ΥΠΕΚΑ θα αποδεχθεί τη σχετική εισήγηση της ΡΑΕ για προσαρμογή των τιμολογίων ανά εξάμηνο με βάση την εξέλιξη του κόστους. Αν δηλαδή το υπουργείο αποδεχθεί νέα αύξηση επειδή το κόστος (όπως το βλέπει η ΔΕΗ) αυξήθηκε, τότε θα έχουν νέο ηλεκτροσόκ.
Δε μας έφταναν τα νέα τιμολόγια, δε μας έφτανε το τέλος υπέρ των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας τώρα θα έλθει και νέο χαράτσι; Και το ερώτημα είναι αν θα πληρώνουν οι καταναλωτές για τις αστοχίες, τις ρεμούλες και τις εγκληματικές πολιτικές στη ΔΕΗ τα προηγούμενα χρόνια.
Μήπως ο κ. Αρθούρος να μας πει πόσος είναι ο μισθός του ίδιου και των υπολοίπων… ιπποτών της στρογγυλής τραπέζης, όπως για παράδειγμα του κ. Κώστα Θέου;
Αν πληρώνουμε για να συνεχίζουν όλοι αυτοί να παίρνουν τεράστιους μισθούς και μπόνους, να το ξέρουμε. Αλλά σε μια περίοδο που οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται δραματικά το ερώτημα είναι αν και πόσοι θα έχουν να πληρώνουν πλέον το ρεύμα ή θα γυρίσουμε στις λάμπες πετρελαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου