Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αίσχος! Στην τουρκική ομάδα που γιορτάζει την γενοκτονία των Ποντίων ο Φάνης Γκέκας!

http://www.kourdistoportocali.com/articles/9248.htm
http://voria.gr/index.php



Το στάδιο της ομάδας φέρει την ονομασία «19 Μαΐου», ημέρα την οποία οι Τούρκοι έχουν εθνική εορτή νεολαίας, ενώ για μας είναι ημέρα θλίψης και μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία

Με αυτόν τον τίτλο το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, παρουσιάζει τον Θεοφάνη Γκέκα, ο οποίος υπόγραψε συμβόλαιο με την Samsunspor. Να υπενθυμίσουμε στους αναγνώστες, ότι πρόκειται για την ομάδα της Σαμψούντας, από την οποία ο Μουσταφά Κεμάλ με το πρωτοπαλίκαρό του Τοπάλ Οσμάν, άρχισαν τις σφαγές κατά των Ποντίων.
 
Όπως επίσης, και ότι το στάδιο της ομάδας φέρει την ονομασία «19 Μαΐου», ημέρα την οποία οι Τούρκοι έχουν εθνική εορτή νεολαίας, ενώ για μας είναι ημέρα θλίψης και μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία.
 
Επειδή δε οι Τούρκοι είχαν πείσει τον αγνοούντα την ιστορία δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη να φροντίσει την οργάνωση αγώνα της Samsunspor με τον ΠΑΟΚ, και αμέσως η voria.gr ανέδειξε το θέμα και τέτοια συνάντηση δεν έγινε, ίσως δεν είναι τυχαίο ότι αυτή ακριβώς η ομάδα έχει πλέον στις τάξεις της τον πρώτο Έλληνα ποδοσφαιριστή στο τουρκικό πρωτάθλημα, που θα παίζει στο γήπεδο της «19ης Μαΐου».
 
Αναλυτικά, το τουρκικό πρακτορείο TRT αναφέρει τα παρακάτω, συνοδευόμενα και από τη φωτογραφία.
 
«Ο Θεοφάνης Γκέκας που ήταν ένας από τους σημαντικότερους σκόρερ της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, υπέγραψε το συμβόλαιό του με την τουρκική Samsunspor. Ο Θεοφάνης Γκέκας ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής με ελληνική υπηκοότητα που θα αγωνιστεί στο τουρκικό πρωτάθλημα.
 
Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του στην Samsun, δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος που βρίσκεται στη Samsunspor και πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για την επιτυχία της νέας του ομάδας.
 
Ο Γκέκας, έχει αγωνιστεί μέχρι σήμερα στις σημαντικές ομάδες όπως Παναθηναϊκός, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Πόρτσμουθ και Χέρτα Βερολίνου. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε τη σεζόν 2006-2007 με τη φανέλα της Μπόχουμ και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, πετυχαίνοντας 20 γκολ στους 32 αγώνες.
 
Ο 31χρονος επιτυχής επιθετικός σημείωσε 21 γκολ στους 55 αγώνες της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας. Ο Θεοφάνης Γκέκας που αγωνίστηκε φέτος σε 14 αγώνες στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, σημείωσε εφτά τέρματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου