Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ο Καρατζαφέρης ως Δούρειος Ίππος του Βενιζέλου

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=9214


Ο Καρατζαφέρης πέρα από το γεγονός ότι επέβαλλε τον Λουκά Παπαδήμο στη πρωθυπουργία της χώρας, τα έχει βρει με τον Βενιζέλο και πασχίζει είτε να
τον κάνει αρχηγό του ΠΑΣΟΚ η να συγκυβερνήσουν πριν τις εκλογές (Βενιζέλος-ΛΑΟΣ) σε περίπτωση που ο Σαμαράς αποσύρει την εμπιστοσύνη του από το τωρινό σχήμα.

Στα πλαίσια αυτά έστειλε επιστολή στον Παπαδήμο κάνοντας μια ακόμη αβάντα στον Βενιζέλο.

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης με την οποία ζητάει σύγκλιση του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών για να οριοθετήσουν τη στάση που θα κρατήσει η κυβέρνηση απέναντι στις απαιτήσεις της τρόικας η οποία έρχεται στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες.

Αξιοσημείωτο στοιχείο στην επιστολή αυτή είναι ότι ο κ. Καρατζαφέρης ζητάει την παρουσία στο Συμβούλιο και του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών κ. Ευ. Βενιζέλου κάτι που προκαλεί συζητήσεις για τη σκοπιμότητά αυτή.

Μάλιστα όπως έλεγαν στο Βήμα έμπειροι κοινοβουλευτικοί άνδρες φαίνεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης παίζει «ηθελημένα ή άθελά του» το παιγνίδι του κ. Βενιζέλου αφού με αυτή την κίνησή του εκτιμάται ότι του δίνει πόντους για τη μάχη της διαδοχής που έχει ήδη αρχίσει στο ΠαΣοΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου