Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ... ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΗΨΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ - Του κ. Γιάννη Κανελλάκη

http://agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/4678

Του Γιάννη Κανελλάκη
«Βρε, βρε, βρε , τα παιδιά της ελεύθερης και αντικειμενικής δημοσιογραφίας... Βρε, βρε, βρε, τα παπαγαλάκια των αφεντικών τους, τα τρωκτικά των διαπλεκομένων, τα  αρπακτικά της ενημέρωσης...».
Άκουγα αυτές τις κουβέντες και δεν πίστευα στα αυτιά μου. Όχι ότι δεν είναι έτσι, αλλά κατάλαβα πόσο εξαγριωμένος είναι ο κόσμος. Κάποιοι πολίτες τα'ψελναν  σε κάτι λαμόγια της δημοσιογραφίας με τα κολλαριστά κουστούμια και τις γυαλιστερές γραβάτες. Δυστυχώς ή ευτυχώς όμως τα παπαγαλάκια δεν αντέδρασαν όμως, κρίμα.
Έβαλαν την ουρά κάτω απ΄τα σκέλη και για πότε εξαφανίστηκαν από περιοχή στο κέντρο της Αθήνας, ούτε αυτοί κατάλαβαν. Οι πολίτες όμως φώναζαν : Βρε ρουφιάνοι, πουλημένοι δημοσιογράφοι, που καταστρέψατε τον τόπο, που τα παίρνετε απ΄όπου βρείτε, που ζητιανεύετε απ΄όπου κι αν σταθείτε και που κυκλοφορείτε με φιμέ αυτοκίνητα να μην σας αναγνωρίζουν και σε σαλέ του Κολωνακίου, των Βορείων Προαστείων και της Μυκόνου για να ξοδέψετε τα βρώμικα χρήματα που εισπράττετε από μίζες, δεν ντρέπεσθε να βγαίνετε σε κανάλια και ραδιόφωνα και να παπαγαλίζετε κάθε μέρα εναντίον του Εφραίμ, του Παπανδρέου,  αφήνοντας στο απυρόβλητο όλη την άλλη την σήψη της πολιτικής και εκκλησιαστικής συμμορίας ;
Με αυτό το μένος και όχι μόνο, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους εργαζόμενοι και άνεργοι πολίτες  σε περιοχή της πλατείας  Συντάγματος , τους οποίους και παραλίγο να λιντσάρουν.  Μέσω αυτών  έστελναν μηνύματα προς όλους τους πουλημένους , όπως τους αποκαλούσαν, δημοσιογράφους που από το πρωί μέχρι το βράδυ χαϊδεύουν τα αυτιά των πολιτικών που κατέστρεψαν την Ελλάδα. Των πολιτικών που έφτασαν την χώρα μας σε αυτό το σημείο και κατακλέβουν τον έλληνα εργαζόμενο χωρίς κανένας να τον υπερασπίζεται και να του συμπαρίσταται. Μιλούσαν για τις κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση και δώθε και για πολιτικούς όπως Τσοχατζόπουλο, Βουλγαράκη, Παπαντωνίου, Σπηλιωτόπουλο, Σούφα, Σουφλιά, Μαντέλη, Τσουκάτο, Αβραμόπουλο, και πολλούς άλλους οι οποίοι λήστεψαν τον ελληνικό λαό και έφτιαξαν βίλες και κότερα σε πολυτελείς περιοχές της Ελλάδας και σε νησιά. Μιλούσαν για τσαρλατάνους δημοσιογράφους διαφόρων υπουργείων που υπηρετούν τα αφεντικά τους , όπως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και παίρνουν φακελάκια τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και κάνουν περιουσία.  Μιλούσαν για τον κ. Μπεγλίτη που αναφέρθηκε σε δημοσιογραφίσκους του υπουργείου εθνικής άμυνας που παίρνουν φακελάκια για να καλύψουν σκάνδαλα από δημόσιες προμήθειες που γίνονται από το εξωτερικό. Αλλά έπρεπε , όπως είπαν, ο κ. Μπεγλίτης να δώσει στην δημοσιότητα τα ονόματα όλων αυτών των τρωκτικών που πολύ καλά γνωρίζουμε εμείς τι περιουσίες έχουν.
Μιλούσαν για ...μεγαλοσχήμονες δημοσιογράφους της παπαρολογίας και καφρολογίας που προστατεύουν  έτσι τους δικούς τους πολιτικούς με τους οποίους διαπλέκονται, διασυνδέονται, συνεργάζονται και δωροδοκούνται. Μιλούσαν επίσης με αγανάκτηση γιατί αναφέρονται μόνο στη διακυβέρνηση της χώρας τα δύο τελευταία χρόνια με τον Γιώργο Παπανδρέου και αγνοούν  ότι, και επί Καραμανλή, Σημίτη και Μητσοτάκη έγιναν τα οικονομικά αίσχη σε τέτοιο βαθμό που δυστυχώς, φθάσαμε εδώ που φθάσαμε, και κανένας δεν μπήκε ακόμα φυλακή.
Καταφέρονταν κατά του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος δυστυχώς δεν τόλμησε να βάλει στην φυλακή τα λαμόγια της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου που χρωστάνε στο ελληνικό δημόσιο εκατομμύρια ευρώ και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.  Καταφέρονταν κατά του Γιώργου Παπανδρέου που δυστυχώς δεν τόλμησε να βάλει στη φυλακή τα λαμόγια πολιτικούς ΠΑΣΟΚ και Ν. Δ. που έφαγαν δισεκατομμύρια από το ελληνικό δημόσιο με σκάνδαλα τα οποία παραγράφησαν  γιατί ο κ. Κώστας Καραμανλής έβαλε την Βουλή , έξι μήνες στο γύψο, για να μην συλληφθούν οι απατεώνες και οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και στη συνέχεια στον Κορυδαλλό.
Οι ίδιοι πολίτες έλεγαν ότι από τον Γιώργο Παπανδρέου ήλπιζαν ότι θα μπορούσε να σταθεί κοντά στον ξεχασμένο έλληνα πολίτη, τον άνεργο, τον φτωχό, και να τον βοηθήσει για ένα καλύτερο μέλλον.  Να βοηθήσει τον ξεχασμένο έλληνα που οι προηγούμενες κυβερνήσεις τον αγνόησαν μέχρι να φθάσει σε σημείο πείνας.  Δυστυχώς όμως δεν τόκανε.
Σύμφωνα λοιπόν με πολίτες ο Γιώργος Παπανδρέου τόλμησε να τα βάλει με εκδοτικά και τραπεζικά κατεστημένα που δεν τόλμησαν να κάνουν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά ξεκίνησε πολύ αργά. Και όχι μόνο αυτό αλλά βγήκαν και κάποια τρωκτικά του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν κολλήσει ούτε ένα ένσημο στη ζωή τους να τον αμφισβητήσουν και να του ζητούν την απομάκρυνσή του από το κόμμα. Αυτά τα μορμολύκεια, όπως τους αποκαλούν ακόμα και οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, αμφισβήτησαν ως δια μαγείας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου από τη θέση του αρχηγού του κόμματος.  Βγήκαν τα «άδεια παλτά» και τα «άδεια σώβρακα» να παραστήσουν τον εραστή της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ και να αμφισβητήσουν με τον πιο αισχρό τρόπο τον λαοπρόβλητο Γιώργο Παπανδρέου.  Μιλάνε αυτοί , όπως λένε πολίτες,  που έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί από τα υπουργεία τους  όσοι είναι, και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για την πορεία της κυβέρνησης τα τελευταία δύο χρόνια. Δυστυχώς όμως ποιούν την νύσσα , παρουσιάζονται ως  αναμάρτητοι και αδαείς χωρίς να κοιτάξουν έστω και μια φορά τα μούτρα τους στον καθρέφτη για τα όσα συνετέλεσαν από τον υπουργικό τους θώκο.
Φυσικά ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά το ποιόν του καθενός και της καθεμιάς , που ως μωροφιλόδοξοι εραστές της προεδρίας του κόμματος  προκαλούν καθημερινά τον κάθε έλληνα πολίτη με τις φανφάρες που εκτοξεύουν από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα.  Δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι μια μέρα ο ελληνικός λαός θα λυντσάρει  Πασόκους και Νεοδημοκράτες που καρπώθηκαν τα χρήματα του ελληνικού λαού και κάνουν τώρα ντόλτσε βίτα.
Καληνύχτα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου