Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Διαμαρτυρία εργαζομένων του ΕΚΑΒ έξω από το σπίτι του Beni στη Θεσσαλονίκη!

http://olympia.gr/2012/01/23/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%84%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%B6%CE%BF%CE%BC%CE%AD/
 
Από τις 9 το πρωί εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ βρίσκονται έξω από το σπίτι του Υπουργού Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη, χωρίς ο Ευάγγελος Βενιζέλος να βρίσκεται μέσα, αφού έχει ταξιδέψει στις Βρυξέλλες για τη νέα συνεδρίαση του Eurogroup.
Διαμαρτύρονται για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων, εκτός έδρας, για περίπου εννέα μήνες και των νυχτερινών και των υπερωριών τους από τον Αύγουστο.
Στο σημείο βρίσκονται 14 ασθενοφόρα χωρίς να κλείνουν το δρόμο, ενώ άλλα έξι με το προσωπικό ασφαλείας εξυπηρετούν τα έκτακτα περιστατικά.
“Πληρώνουμε εμείς από την τσέπη μας για τις μετακινήσεις εκτός έδρας, ποσά που δοκιμάζουν τις οικονομικές μας αντοχές στη διάρκεια του μήνα, που προσπαθούμε να τα βγάλουμε πέρα, όπως, όπως, με τους συρρικνωμένους μισθούς μας. Χωρίς να υπολογίζουμε τα νυχτερινά, τις υπερωρίες. Μας χρωστούν και δεν μας πληρώνουν. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΚΑΒ Χρήστος Αγγελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου