Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η σκληρή αντίσταση των εργαζομένων του ALTER έχει τρομάξει πολλά λαμόγια, εκδότες και καναλάρχες, της πιάτσας. Ειδικά κάτι ξιπασμένους του lifestyle που χρωστάνε και της Μιχαλούς...

http://www.kourdistoportocali.com//default.aspx?pageid=9112

 
Η  αντίσταση των εργαζομένων του Alter και το άγριο κράξιμο στο δίδυμο Κουρή- Γιαννίκου αλλά και σε κάτι απαίδευτα μεγαλοστελέχη που παντελόνιαζαν μισθούς που θα ζήλευαν και οι επικεφαλής της Goldman Sachs, προβληματίζουν και τα υπόλοιπα λαμόγια εκδότες και καναλάρχες του χώρου.
Για την ακρίβεια τους έχεουν κάνει να κλάσουν μέντες.
Ειδικά κάτι ξιπασμένα ανδρείκελα του lifestyle, τηλεοπτικοί και κοσμικοί μαιντανοί, που δεκαετίες τώρα επιβίωσαν χάρη στα κολλητιλίκια με την πασοκική εξουσία και εξακολουθούν να εκβιάζουν τους εργαζόμενους, να χρωστάνε 4 και 5 μισθούς, να μοιράζουν ακάλυπτες επιταγές και να διαβιούν με προκλητικό θράσος σε βίλες με πισίνες, σκάφη και γλυκιά ζωή.
Για τη πάρτη τους  φυσικά, αφήνοντας τα κορόιδα τους εργαζόμενους στην ανέχεια.
Μόνο που οι τελευταίοι καλούνται να μιμηθούν το παράδειγμα των απλήρωτων συναδέλφων τους του Alter και να προχωρήσουν σε πιο δραστικές κινητοποιήσεις αντί να κάθονται, κότες λυράτες, στα ξιπασμένα αφεντικά τους.
Στη βία της ανέχειας και της εξαθλίωσης οφείλεις, αντί να γυρίζεις και το άλλο μάγουλο, να απαντάς με εξίσου σκληρό τρόπο. Άλλωστε κάποια καθάρματα –ιδιοκτήτες του μηντιακού υπόκοσμου δεν έχουν αφήσει περιθώρια ειρηνικών διακανονισμών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου