Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Το ΔΝΤ ψάχνει 500 δις $ από τρίτους, για να μας δανείσουν με τοκογλυφικά επιτόκια..

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/01/500.html

DAVOS, Ελβετία (Dow Jones), Η διευθύνων σύμβουλος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ θα επισκεφθεί την Σαουδική Αραβία τον επόμενο μήνα, για να ζητήσει χρηματοδότηση-συνεισφορά από την πλούσια σε πετρέλαιο χώρα, στην προσπάθεια του ΔΝΤ για συγκέντρωση 500 δις $ για την καταπολέμηση της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, σύμφωνα με δύο αξιωματούχους που γνωρίζουν καλά το θέμα.
Η Σαουδική Αραβία είναι πιθανό να πει στην Λαγκάρντ, ότι είναι πρόθυμη
να αυξήσει τις εισφορές της στο ΔΝΤ, αλλά θα επιδιώξει αυξημένο λόγο-θέση στη λειτουργία του Ταμείου, σε αντάλλαγμα για την προσφορά της.
Νωρίτερα αυτό το μήνα το ΔΝΤ είχε ανακοινώσει ότι, επιδιώκει 500 δις $ νέα ικανότητα δανειοδότησης, προκειμένου να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης του χρέους της Ευρώπης. Τα μέλη της ζώνης του ευρώ έχουν δηλώσει ότι θα συνεισφέρουν με περίπου 200 δις $ και το ΔΝΤ ελπίζει σε συνεισφορές από την Κίνα, την Βραζιλία, την Ινδία και άλλες μεγάλες αναδυόμενες χώρες.
Η σαουδαραβική κυβέρνηση δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της προς το ταμείο διάσωσης του ΔΝΤ αν και ο πρίγκιπας Turki Al Faisal, Σαουδάραβας πρώην πρέσβης στις ΗΠΑ, δήλωνε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο Ριάντ ότι η Σαουδική Αραβία και άλλες αναδυόμενες χώρες θέλουν μεγαλύτερη επιρροή στις υποθέσεις από το ΔΝΤ σε αντάλλαγμα για οποιαδήποτε συμβολή.
Υ.Γ
Καταλάβατε τι ωραία μας έχουν δέσει χειροπόδαρα οι δανειστές μας ;;;
Μη μπορώντας, μιας και είμαστε δεσμευμένοι απ την δανειακή, να δανειστούμε από τρίτους, δανείζεται η Ε.Ε και το ΔΝΤ από τρίτους και μας σκίζουν με τοκογλυφικά επιτόκια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου