Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

ΙΝΚΑ Δ.Τ. 330/08.01.12: ''ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ''ΣΟΚ: Η κυβέρνηση «επιβραβεύει» τους παιδόφιλους!

ΙΝΚΑ – όταν ΟΛΟΙ ΧΑΣΑΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΔΤ 330/08.01.12
Εδώ είναι που πάει το ‘‘ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ’’
 
ΣΟΚ: Η κυβέρνηση «επιβραβεύει» τους παιδόφιλους! Μόνο σοκ μπορεί να προκαλέσει η «επιβράβευση» παιδόφιλων από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με ποσοστό αναπηρίας, σύμφωνα με σχετική απόφαση στις 8 Νοεμβρίου του 2011.
ΣΟΚ: Η κυβέρνηση «επιβραβεύει» τους παιδόφιλους!
Όπως αναφέρει η απόφαση αυτή, την οποία δημοσιεύει το antiparakmi.blogspot.com, οι παιδόφιλοι, τζογαδόροι, κλεπτομανείς και πυρομανείς "επιβραβεύονται" από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, καθώς κατατάσσονται στα άτομα με αναπηρία από 20% έως 35%.
Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και επιδειξιομανείς τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%).

Μάλιστα απολαμβάνουν και προνόμια, όπως για παράδειγμα μείωση στο ρεύμα της ΔΕΗ, εκπτώσεις σε εισιτήρια ΜΜΜ, ίσως ακόμα και επιδόματα...

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ, Αρ. Φύλλου 2611, 8 Νοεμβρίου 2011
pedofilia3
Πηγή: antiparakmi.blogspot.com Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.
Το ΙΝΚΑ τονίζει, προς τους σημερινούς διοικητές της Χώρας μετά από τα παραπάνω εφ όσον ευσταθούν, πως η διοίκηση, είναι πολύ σοβαρή δουλειά, που όμως αυτοί φαίνεται ότι το έχουν δει σαν μια παρτίδα τάβλι, ταβλαδόροι δηλαδή. Άλλο ταβλαδόροι όμως και άλλο το ότι θέλουν, με από ψηλά κατεβασιά, μπατσόταταβλες στο κεφάλι.
Αν είναι αλήθεια η εξοικείωσή τους, με την διαφθορά, των ανυπεράσπιστων μελλοντικών διοικητών χώρας, Κάποιος από την ομάδα τους, πρέπει να τους φέρει το τάβλι στο κεφάλι και να τους το φορέσει κολάρο. Η ανωτέρω παιδοφιλία, δεν μπορεί να είναι τιτλοφορούμενη ως έξη ασθένεια καθόλου δε επιδοτούμενη αναπηρία, όταν ο καρκινοπαθής κατακομμένος δεν είναι. Αυτή η παιδοφιλία, είναι η διακοπή του μέλλοντος. Όσοι και οι συνεργάτες τους, δεν προασπίζονται την συνέχιση της ζωής στο μέλλον παρά σκέφτονται μόνο το τάβλι και τα τσίπουρα, πρέπει και να αποπεμφθούν από την διοίκηση της χώρας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου