Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2012!

http://agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/4600

Ζούμε σε μία χώρα, η οποία θεωρείται από πολλούς προηγμένη… Μία χώρα, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τις τριτοκοσμικές χώρες της Αφρικής!
Και όμως όσοι έχουν αυτή την άποψη, «πλανώνται πλάνην οικτράν»!

Τους μισθούς μας τους ισοπεδώνουν, η ασφάλισή μας στα ταμεία παύει να υφίσταται, οι φόροι μας χτυπούν αλύπητα και φυσικά το μέλλον της χώρας μας υπόσχεται ότι θα είναι πολύ χειρότερο από το παρόν!


Αν νομίζουν αυτοί οι κύριοι ότι με αυτά τα μέτρα θα σώσουν τους Έλληνες, έχει καλώς… ΚΑΝΕΙΣ, ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ όμως δεν έχει το δικαίωμα να «τσαλαπατά» την προσωπικότητα του Έλληνα πολίτη!

Χθες το μεσημέρι λοιπόν έγινα μάρτυρας μιας εικόνας, η οποία θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου! ΕΛΛΗΝΕΣ, άνθρωποι του μεροκάματου, απλοί καθημερινοί άνθρωποι, που προσπαθούν να εξασφαλίσουν με κάθε τρόπο τα «προς το ζην», αναζητούσαν στους κάδους αντικείμενα που θα τους βοηθήσουν να πάρουν στα χέρια τους ένα κομμάτι ψωμί… Όπως βλέπετε και εσείς, έχουν πάρει τα καροτσάκια τους και μέσα σε αυτά έχουν τοποθετήσει ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο, παλιοσίδερα, ραφιέρες και πολλά άλλα!


Προσοχή! Ήταν Έλληνες! Δεν ήταν αλλοδαποί! Ήταν Έλληνες, άνθρωποι της διπλανής μας πόρτας που ζουν στη χώρα τους σαν ζητιάνοι, σαν παράσιτα!

Μία σκηνή που σοκάρει!

Οι «κοστουμαρισμένοι» της Βουλής, που έφεραν τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση, πως θα αντιδρούσαν σε αυτό το θέαμα; Πως θα αντιδρούσαν, αν έβλεπαν τον Έλληνα  να ψάχνει να βρει την επιβίωση του στα σκουπίδια; Πως;;;


Μη στραγγαλίζετε την προσωπικότητα του Έλληνα! Γιατί όταν βρει την δύναμη και ορθώσει το ανάστημα του, τότε θα είναι πολύ αργά για όλους εσάς! Δεν θα υπάρχει επιστροφή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου