Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011

"Ν' αγιάσει το χέρι του...", γράφουν οι αγανακτισμένοι Έλληνες στο twitter για τη μούντζα του νεαρού μαθητή! (Aφιερωμένη στους βουλευτές πολυτελείας του ΠΑΣΟΚ)

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=8104

Σε μια χώρα που ο Ανώτατος Άρχων της Εκκλησίας  σουλατσάρει με τον διωκόμενο ιδιοκτήτη μιας Τράπεζας και ο Ανώτατος  Άρχων της Πολιτείας συγκαλύπτει, με τη σιωπή του, την ασέλγεια σε βάρος του Συντάγματος από την προδοτική κυβέρνηση η μούτζα του νεαρού μαθητή μόνο ως πράξη αντίστασης μπορεί να εκληφθεί.
 «Να αγιάσει το χέρι του», «Μπράβο, στο παιδί! Έχει θάρρος», «Η νεολαία μας τελικά δεν κοιμάται», «Αυτός είναι σύγχρονος ήρωας», «Θα κάνουμε κίνημα να μην τιμωρηθεί με αποβολή το παιδί», «Η εθνική μας μούντζα» είναι μερικά από τα χιλιάδες σχόλια χρηστών ενώ εκατοντάδες είναι τα like και τα share στη φωτογραφία με τον νεαρό μαθητή του  3ου ΕΠΑΛ Λάρισας.
Η μούτζα του νεαρού μαθητή από μια απλή φωτογραφία έχει μετατραπεί σε «σύμβολο» της αγανάκτησης των πολιτών για τους πολιτικούς, καθώς με μια γρήγορη ματιά στα σχόλια των χρηστών, εύκολα κανείς διαπιστώνει ότι οι επευφημίες και τα εγκώμια προς τον μαθητή δεν έχουν τελειωμό.
Κι όχι άδικα μια και η σήψη που κληροδότησε στη χώρα η 37χρονη μεταπολίτευση  απειλεί την Ελλάδα με αφανισμό από το χάρτη. Την ίδια ώρα οι βολεμένοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν τη χώρα σε αιματοκύλισμα μια και κανείς δεν έχει την αξιοπρέπεια να παραιτηθεί και να πει «αει σιχτίρ φτάνει πια. Αρνούμαι να γίνω ο δήμιος των συμπολιτών μου…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου