Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αποκαλύψει ς στα "Επίκαιρα" που κυκλοφορούν αύριο: Πληρώνουμε ξανά τα… χιλιόμετρα της ντροπής Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επαναχρηματοδοτεί έργο-«φάντασμα» 17 εκατ. ευρώ

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχωρούν τα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» με τη δημοσιοποίηση του εισαγγελικού πορίσματος για τις τηλεφωνικές υποκλοπές ακόμα και εις βάρος του τότε πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.    
 
Σε διακεκριμένη κατασκοπεία σε βάρος της χώρας μας προχωρούσαν κατ’ εξακολούθηση στελέχη της αμερικανικής πρεσβείας, όπως προκύπτει από την προδικαστική έρευνα του εισαγγελέα εφετών Δ. Δασούλα για τις υποκλοπές της περιόδου 2004-2005!  

 
 
Διαβάστε επίσης: 
- «Διαπλεκόμενος» ελληνικός Τύπος και ο ρόλος των ιδιοκτητών του. Τα απόρρητα έγγραφα του WikiLeaks για την Ελλάδα. 
Οι σχέσεις διαπλοκής μεταξύ των ελληνικών μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής, το ιδιότυπο ιδιοκτησιακό καθεστώς του εγχώριου Τύπου αλλά και η αμερικανική παρείσφρηση σε αυτόν αποκαλύπτονται στο νέο κύμα αποκαλύψεων του ιστότοπου WikiLeaks.

- Ξεμένει από… μετρητά η Εθνική Aμυνα.
Το υπουργείο Οικονομικών περικόπτει τον προϋπολογισμό του ΥΠΕΘΑ κατά 160 εκατ. ευρώ έως το τέλος του 2011, δημιουργώντας συνθήκες οικονομικής «ασφυξίας» στις Ένοπλες Δυνάμεις και θέτοντας σε κίνδυνο την άμυνα της χώρας. Οι νέες περικοπές αναμένεται να επηρεάσουν καίρια και το εισόδημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

- «Εισβολή» Ερντογάν στη Θράκη. 
«Aρτος και θεάματα» από τους Τούρκους για τη διείσδυση στην περιοχή και τον έλεγχο των Ελλήνων μουσουλμάνων. 
- Πληρώνουμε ξανά τα… χιλιόμετρα της ντροπής
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου επαναχρηματοδοτεί έργο-«φάντασμα» 17 εκατ. ευρώ. 

- Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα: Αποκλίσεις σε όλους τους στόχους.
Νέα μέτρα μείωσης των δαπανών θα ζητήσει η τρόικα που έχει απογοητευτεί από την ανικανότητα της κυβέρνησης να εντοπίσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά όσους φοροδιαφεύγουν και κυρίως τα «μεγάλα κεφάλια».

-         Η οικονομία θα φέρει εκλογές τον Οκτώβριο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου