Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Φως, νερό, τηλέφωνο & TV από Forthnet!

http://media-industry.blogspot.com/2011/07/tv-forthnet.html#more

Nova, Internet, τηλεφωνία και...ενέργεια θα προσφέρει η Forthnet.  Από το Σεπτέμβριο το δίκτυο των καταστημάτων της θα έχει τη δυνατότητα να πουλάει και πακέτα ...ενέργειας έχοντας ως στόχο την κάλυψη των αναγκών των νοικοκυριών στην εποχή της ύφεσης. Ο χώρος  της ενέργειας οδεύει προς απελευθέρωση και είναι το νέο πεδίο επιχειρηματικής δράσης, με τη  Forthnet να θέλει να εκμεταλλευτεί τις λιανικές πωλήσεις.
Η εταιρεία βρίσκεται σε συζητήσεις με  εταιρείες ενέργειας για το είδος και τη μορφή της συνεργασίας που θα παρέχει από τα καταστήματά της και προς την κατεύθυνση αυτή τροποποίησε το καταστατικό της. Η λογική είναι πως πρόκειται για μια περίοδο έντονης οικονομικής πίεσης, όπου τα χρήματα είναι δυσεύρετα και οι μετακινήσεις περιορίζονται, η Forthnet θέλει να απευθυνθεί στα νοικοκυριά με σκοπό να διευρύνει τη συνδρομητική της βάση, δηλαδή, να έχει τη δυνατότητα να έχει έσοδα από μεγάλες από μεγαλύτερα τμήματα του πληθυσμού . Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζει  και τις προσφορές δίνοντας το πακέτο Forthnet 2play που συνδυάζει τηλέφωνο internet,  και το Nova Sports + Value , προς 53,90  ευρώ  μήνα, για ένα ενάμιση χρόνο. Η εταιρεία προσφέρει δωρεάν και τον απαραίτητο εξοπλισμό, δηλαδή το  Wi-Fi router, το  ΝovaBox HD 831 και  το δορυφορικό πιάτο.
Σε χρηματοοικονομικό επίπεδο , η Forthnet κινείται προς την κατεύθυνση της αναχρηματοδότησης του υφιστάμενου δανεισμού της. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι σχετικές συζητήσεις με τις ενδιαφερόμενες τράπεζες είναι στην τελική ευθεία. Παράλληλα όπως έχουμε ήδη γράψει η εταιρεία θα προχωρήσει και σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου για την Κάλυψη των αναγκών της, τα δύσκολα χρόνια που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου