Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη του sport-fm.gr: Ο Ντέμης Νικολαΐδης στην Εισαγγελέα από τα τέλη του 2010!

http://www.sport-fm.gr/article/486648

Αποκάλυψη: Ο Ντέμης στην Εισαγγελέα
Το γραφείο της Πόπης Παπανδρέου που τρέχει την υπόθεση Koriopolis o Ντέμης Νικολαΐδης το έχει επισκεφτεί από τα τέλη του 2010. Το www.sport-fm.gr αποκαλύπτει τα όσα είχε καταθέσει ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Του Μιχάλη Τσόχου

Μεγάλος ντόρος έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες από τη στιγμή που έγιναν γνωστά τα όσα είπε στην τηλεοπτική εκπομπή της ΝΕΤ «Το κουτί της Πανδώρας» ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο πρώην πρόεδρος και παίκτης της ΑΕΚ στην συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή μιλάει για την περιβόητη Παράγκα και για ένα περιστατικό που έχει συμβεί εδώ και αρκετό καιρό.
Το εν λόγω περιστατικό αλλά και όλα όσα είχαν υποπέσει στην αντίληψη του όλα αυτά τα χρόνια ο Νικολαΐδης τα έχει μεταφέρει και στην Εισαγγελέα κυρία Πόπη Παπανδρέου μετά από κλήση της τελευταίας στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2010. Ο Νικολαΐδης είχε κληθεί από την κυρία Παπανδρέου στο γραφείο της και τότε της είχε εξηγήσει ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει την έρευνα, καθώς δεν γνώριζε τα πρόσωπα που εμπλέκονται, λόγω της αποχώρησής του από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Την είχε όμως ενημερώσει για την δική του εμπειρία με την προηγούμενη Παράγκα, για να τη βοηθήσει να αντιληφθεί πώς λειτουργεί το παράνομο ποδόσφαιρο. Της είχε εξηγήσει ότι και ως παίκτης και ως πρόεδρος της ΑΕΚ είχε αντιδράσει πάρα πολλές φορές και δημόσια (π.χ. είχε σταματήσει να παίζει ακόμη και για την Εθνική Ελλάδας σε ένδειξη διαμαρτυρίας), αλλά την ενημέρωσε αναλυτικά και για την συζήτηση που είχε με ένα από τους πρωτεργάτες της πρώτης παράγκας.

Ο Νικολαΐδης έχει μεταφέρει στην κυρία Παπανδρέου όλη την στιχομυθία που είχε με τον εν λόγω παράγοντα και είχε περιγράψει αναλυτικά πώς έστηναν τα παιχνίδια στα τέλη της δεκαετίας του 2000 με βάση και τα όσα του είχε πει ο συγκεκριμένος παράγοντας. Μάλιστα ο Νικολαΐδης εξήγησε στην Εισαγγελέα ότι κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ είχε απευθυνθεί σε μεγάλη αγγλική εταιρεία ιδιωτικών ερευνών προκειμένου να του συγκεντρώσουν στοιχεία για τη διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόθεση του ήταν να συλλέξει αποδεικτικά στοιχεία και όχι ενδείξεις προκειμένου να τα καταθέσει στην αρμόδια Εισαγγελία, κάτι που τελικά δεν κατέστη δυνατό.

Μάλιστα ο Νικολαΐδης στην εκπομπή που θα προβληθεί απόψε στη ΝΕΤ μιλάει για αυτή την προσπάθεια που είχε κάνει τότε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου