Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

O κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ ΣΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR: "ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!"




http://agioritikovima.gr/%CE%91%CE%A1%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F-%CE%95%CE%99%CE%94%CE%97%CE%A3%CE%95%CE%A9%CE%9D/2536


Οι καμπάνες δεν σταμάτησαν ακόμα να ηχούν απροσδιόριστα για το μέλλον αυτού του τόπου. Καθημερινά δοκιμάζονται θεσμοί, αξίες, ανθρώπινα δικαιώματα και αξιοπιστία της χώρας. Δοκιμάζεται επίσης και η ίδια η Δημοκρατία.
            Ο πρόεδρος Κάρολος Παπούλιας πολλές φορές έχει κρούσει τον κώδωνα κινδύνου σαυτόν τον τόπο για τη σήψη και τη διαφθορά. Πολλές φορές έχει στείλει μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση για τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα. Πολλές φορές έχει μιλήσει για τα αιματηρά οικονομικά μέτρα σε βάρος των χαμηλόμισθων, των συνταξιούχων, των μικρομεσαίων , των ξεχασμένων, των φτωχών , των πολύτεκνων και πολλών άλλων αδικημένων κοινωνικών στρωμάτων.
            Η χώρα κινδύνευσε να φθάσει στη χρεοκοπία και στη πτώχευση. Ο Ελληνικός λαός κινδυνεύει να ξυπνήσει ( αν ποτέ ξυπνήσει) ένα πρωινό και να μη γνωρίζει σε ποια χώρα ζει.   Τα τελευταία πρωτοφανή σε ένα βαθμό γεγονότα στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος έδειξαν ότι ο κόσμος έχει φθάσει στο «μη παρέχει».
Τα αιματηρά αυτά γεγονότα έδειξαν ότι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να του ματώνουν την πλάτη και την ψυχή «οι σοφοί της οικονομίας» και «οι ράφτες των νέων νομοσχεδίων». Για πάνω από ενάμιση μήνα το κέντρο της Αθήνας είχε μετατραπεί σε χώρο αγανάκτησης και διαμαρτυρίας χιλιάδων πολιτών. Φυσικά ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν και τα λεγόμενα «παράσιτα» όπως πολλοί από τους συγκεντρωμένους έλεγαν κάθε βράδυ. Ήταν αυτοί που αν μη τι άλλο, υπονόμευαν τον αγώνα των ελλήνων πολιτών που πιστεύουν στην δημοκρατία και την ευημερία της χώρας. Είχαν κι αυτοί κατασκηνώσει στην πλατεία Συντάγματος, μόνο και μόνο για να εισπράξουν ένα κομμάτι ψηφοθηρικής πίττας και να προκαλούν προβοκάτσια σε αυτούς που πραγματικά ήταν ενάντια στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης.
            Αποκορύφωμα όλων αυτών των συγκεντρώσεων ήταν τα εκτεταμένα γεγονότα, όπου η Αθήνα έγινε πεδίο μάχης και παραδόθηκε στις φλόγες, στις λεηλασίες και τα έκτροπα από κάποιους αστυνομικούς αλλά και ομάδες εξτρεμιστών ακροδεξιών που βρήκαν την ευκαιρία για να «δείξουν δήθεν τα δόντια τους» και να επιδιώξουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν επίσης και πολλοί πολυθεσίτες – κομματόσκυλα, συνδικαλιστικοπατέρες των οποίων ο μισθός και τα επιδόματα προκαλούν κάθε έλληνα πολίτη.
            Γιατί όμως συμβαίνουν όλα αυτά ; Ο Κώστας Καραμανλής ως πρωθυπουργός της χώρας είχε ρίξει το λάδι στη φωτιά όταν κυβερνούσε και η οργή του ελληνικού ξεχείλιζε μέρα με τη μέρα. Ο κ. Καραμανλής στη διάρκεια της διακυβέρνησης της χώρας στα τελευταία 5,5 χρόνια είχε οδηγήσει την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού, με κλοπές από υπουργούς του, με λεηλασίες, με σκάνδαλα και πολλά άλλα. Τα πάντα είχαν διαλυθεί, τίποτα δεν λειτουργούσε. Φυσικά σκάνδαλα και κλοπές έγιναν και από πολλούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι και αυτοί μέχρι σήμερα παραμένουν ατιμώρητοι.
            Ο κ. Καραμανλής και κάποιοι συνεργάτες του ( που έπρεπε να είναι στον Κορυδαλλό ) αδιαφορούσαν για την τύχη αυτής της χώρας. Για το μόνο που φρόντιζαν ήταν να καλύψουν τα τεράστια σκάνδαλα και να φυγαδεύσουν τα κλεμμένα χρήματα του ελληνικού λαού σε λογαριασμούς τους σε ξένες τράπεζες. Ο κ. Καραμανλής έβαλε την Βουλή σε γύψο για 6 μήνες και άρον – άρον δραπέτευσε από την εξουσία αφήνοντας πίσω του όχι μόνο καμμένη γη αλλά και τα ταμεία του κράτους παντελώς άδεια. Άφησε πίσω του ένα λαό που κινδύνευε να μείνει χωρίς μισθούς, συντάξεις και χωρίς εργασία. Αυτή η συμμορία της δεξιάς οδήγησε την χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και αντί σήμερα οι ένοχοι να έχουν οδηγηθεί στη φυλακή για εσχάτη προδοσία, ζουν στις βίλες τους και στα χλιδάτα νησιά. Αυτή έπρεπε να είναι η πρώτη κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου, όταν ανέλαβε την εξουσία και κληρονόμησε από τους προκατόχους του 380 δις. δημόσιο χρέος.
            Ο κ. Παπανδρέου, που μέχρι σήμερα προσπαθεί, όπως λέει, να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία, έπρεπε να είχε διεκδικήσει τα κλεμμένα λεπτά από τους νεοδημοκράτες και τους πασόκους και να τους οδηγήσει στον Κορυδαλλό. Ο κόσμος κάθε μέρα φωνάζει όλο και πιο ηχηρά : «Βάλτε επιτέλους κάποιους φυλακή κύριε πρωθυπουργέ». Γιατί κ. πρωθυπουργέ, αυτή η ολιγωρία στο να εντοπιστούν και να καταδικασθούν οι ένοχοι και οι κλέφτες αυτού του λαού ; Γιατί αυτή η ατιμωρησία ; Πότε επιτέλους θα τιμωρηθούν οι ένοχοι κύριε Πρωθυπουργέ ; Γιατί οι εισαγγελικές αρχές δεν ερευνούν σε βάθος όλα τα σκάνδαλα που εκκρεμούν ; Ποιοι προστατεύουν ποιους ; Οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έχουν αγοράσει το μισό Κολωνάκι και βίλες και κότερα σε χλιδάτα νησιά. Ποιες υπηρεσίες θα τους ελέγξουν; Ποιες υπηρεσίες θα ελέγξουν το άνοιγμα των λογαριασμών τους και το πόθεν έσχες τους ; Υπάρχουν κάποιοι που σας απειλούν κ. Πρωθυπουργέ ; Γιατί πολλά ακούγονται....
            Επειδή ο ελληνικός λαός σας θεωρεί ηθικό και έντιμο και , όπως λέτε, είσθε αποφασισμένος να βγάλετε την χώρα από την κρίση, ανοίξτε τώρα το Γουδί και στείλτε όλους τους απατεώνες και τους κλέφτες του ελληνικού λαού εκεί. Γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι που ένας ολόκληρος λαός σήμερα νοιώθει ταπεινωμένος και αδικημένος από τρόϊκες και άλλους προστάτες των διεθνών συμμοριών. Κάντε το τώρα κύριε Πρωθυπουργέ γιατί αύριο θα είναι tolate… και για εσάς και για εμάς.
Του Γιάννη Κανελλάκη

1 σχόλιο:

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου