Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ!!! NAZI GOLD – Jurgen Stark: Τα εγγόνια των δοσίλογων παραδίδουν την Ελλάδα μέσω “Δημοκρατικών διαδικασιών” στα αφεντικά τους!!!

http://olympia.gr/2011/07/07/nazi-gold-jurgen-stark-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B4%CE%AF%CE%B4/

ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΓΑΟόνερο

Jurgen Stark, Member of the Executive Board of the ECB

Ειναι πολυ γλυκιά η πιπίλα !!!!
Tην ανάγκη ανεξάρτητης υπηρεσίας τονίζει ο Γιούργκεν Σταρκ…! ( για το ΤΑΜΕΙΟ TRΕUHAND ΕΛΛΑΔΑ S.A. μιλούσε ! )
"Stark is the representative of a good old Bundesbank tradition," said Jörg Krämer, chief economist for HVB Group in Munich, quoted in the International Herald Tribune
Να προχωρήσει γρηγορότερα σε ιδιωτικοποιήσεις ζητάει από την Ελλάδα ο επικεφαλής των οικονομολόγων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Γιούργκεν Σταρκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κυριακάτικη γερμανική εφημερίδα Βελτ αμ Ζόνταγκ.
«Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη φιλοδοξία για να μειωθεί το επίπεδο του χρέους κατά 20%», σημειώνει ο Σταρκ στη συνέντευξή του αυτή, αποσπάσματα της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα από το Γερμανικό Πρακτορείο.
Η Αθήνα θα πρέπει να δημιουργήσει μια ανεξάρτητη υπηρεσία για τις ιδιωτικοποιήσεις…..!!!!!!, υπογραμμίζει και προσθέτει ότι ειδικοί υπολογίζουν ότι αυτές θα μπορούσαν να αποφέρουν έως και 300 δισεκατομμύρια ευρώ. ( ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΙ ΕΙΠΕΣ !!! ΣΟΒΑΡΑ?? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ?? ή ΜΕ ΤΑ 300Δις ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ??….

- Εγώ πουλάω 300δις, εσύ μου κόβεις εγγυητική ως Performance Bond., με μετρητό από πίσω ότι καθάρισα ????
300δις Συντροφοι σημαινει, οτι πρέπει να πουλήσουμε και την άμμο !!!

- Το 2015 θα χρωστάμε 500δις + ….!! αν μας πουλήσουν 300δις μέχρι τότε, θα έχουμε πάνω απο 200δις υπόλοιπο… τότε τι θα ζητήσουν?

«Μέρος αυτών των περιουσιακών στοιχείων πρέπει να διοχετευθεί για να μειωθεί το επίπεδο του χρέους»…..
(ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΟΥΦΑΙΝΟΥΝ !), ο Εφαρμοστικός λέει, ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ πάνε σε αποπληρωμή Χρέους !
Ο Σταρκ απορρίπτει επίσης τις προτάσεις περί «αναδιάταξης» ( κ ΑΛΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ…διαβασε Προβοπουλο !!! )
του ελληνικού χρέους με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του, λέγοντας ότι αυτό θα μείωνε μόλις και μετά βίας το φορτίο του χρέους, ενώ θα παρέλυε την οικονομική προσαρμογή.
( ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΤΕ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 1% ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΟ????!!!!!… , ΕΝΩ ΤΟ ΓΑΠ ΧΟΡΟΠΗΔΟΥΣΕ ΑΠ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ …..???? )
Τι πινεις κ εσυ? ΓΑΠόνερο??
Βλέπετε τη χαρά του ΓΑΠ προς τους φίλους του ??? ΧΡΥΣΑ παιδιά οι φίλοι του ΓΑΠ…
Οι φωτογραφίες Αφιερωμένες Εξαιρετικά σε Σπίνγκελ και Φόκους Γερμανίας.-
ΠΠ – δεν ξεχνώ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου