Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Σαν στο σπίτι του…Mεγάλο διπλό-πρόκριση ο ΠΑΟΚ στο Όσλο, 2-0 τη Βαλερένγκα!

http://www.sport-fm.gr/article/490878
Σαν στο σπίτι του…
Όπως και το 2009 έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ έκανε, μέσα στη Νορβηγία, βήμα πρόκρισης καθώς επικράτησε 2-0 της Βαλερένγκα με πολύ όμορφο γκολ του Βιεϊρίνια στο 71’ και απευθείας φάουλ του Γκαρσία στο 90'. Η ομάδα του Μπόλονι απέδωσε, εξαιρετικό, για την εποχή ποδόσφαιρο και με κορυφαίους τον Πορτογάλο σκόρερ και τον Λαζάρ ξεκίνησε με το «δεξί» το ευρωπαϊκό του ταξίδι.



Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ούλεβαλ» και έδειξε από τα πρώτα λεπτά πως είναι πολύ καλά διαβασμένος. Ο Λάζλο Μπολόνι παρουσίασε την ομάδα του πολύ καλά οργανωμένη στην άμυνα, προσεκτική στο χώρος της μεσαίας γραμμής με τον Λαζάρ να ξεχωρίσει με τα τρεξίματά του και τις τοποθετήσεις του, και τους Βιεϊρίνια και Φωτάκη να είναι έτοιμοι να εκμεταλλευτούν κάθε περίπτωση κόντρας.

Σε κάποιες από αυτές θα μπορούσε, ίσως δικαιούταν κιόλας, να πετύχει κάποιο γκολ, είτε σε ωραία σουτ του Φωτάκη, είτε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ του Αρίας. Στα πρώτα 45’ λεπτά το γκολ δεν ήρθε όμως ο ΠΑΟΚ έδειξε πως κρατάει μάλλον εύκολα το μηδέν στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε, καθώς όσο η ώρα περνούσε η κούραση ερχόταν. Η εικόνα συνέχιζε να είναι η ίδια. Ο ΠΑΟΚ κρατούσε με ευκολία το μηδέν και με σίγουρες μεταβιβάσεις κυνηγούσε το κάτι παραπάνω. Αυτό ήρθε στο 71’ όταν ο κορυφαίος μαζί με τον Λαζάρ, Βιεϊρίνια έφυγε από το κέντρο, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του Μπόλονι.

Ο ρυθμός της αναμέτρησης από εκεί και πέρα έπεσε και ο επίλογος ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Ο Πάμπλό Γκαρσία εκτέλεσε με άψογο στυλ το φάουλ που είχε κερδίσει ο Αθανασιάδης και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή σε ένα παιχνίδι όπου ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε πως έχει περάσει την «σφραγίδα» του.

Το φιλμ της αναμέτρησης.

Βαλερένγκα (Μάρτιν Άντερσεν): Χίρτσφελντ, Νόρντβικ, Μούρι, Ντος Σάντος, Στράντμπεργκ, Ογκούντε, Φελά (68' Νίλσεν), Σινγκ, Λέι (57' Κονέ), Μπέρε, Ζάιτς (84' Στουρ)

Στον πάγκο οι: Κονγκσαβν, Σολί, Στραντ, Χαϊντάρ

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Κρέσιτς, Έτο, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Λίνο, Γκαρσία, Λαζάρ (80' Τσουκαλάς), Αρίας, Βιεϊρίνια, Φωτάκης (90' Ρομπέρ), Αθανασιάδης (91' Παπάζογλου).

Στον πάγκο οι: Χαλκιάς, Γεωργιάδης, Σνάουτσνερ, Σαβίνι

Διαιτητής: Αντε Βουσεμίλοβιτς
Γήπεδο: «Ούλεβαλ»

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου