Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Leo Burnett> Mας κατέστρεψε το Alter (ας προσέχατε...)

http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6839
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1237276



Αποτέλεσμα της αδυναμίας του Alter να καταβάλει το χρέος του προς την Leo Burnett, που στη συνέχεια προκάλεσε την ανάκληση των επιταγών που είχε εκδώσει η διαφημιστική εταιρεία προς τους προμηθευτές των συναλλαγών της με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, τις εταιρείες Modern Times και Terra, είναι η αίτηση έναρξης διαδικασίας συνδιαλλαγής με βάση τα άρθρα 99-106 του Πτωχευτικού Κώδικα που υπέβαλε η Leo Burnett.


Αυτό αναφέρει με ανακοίνωσή της η διαφημιστική εταιρεία, σημειώνοντας παράλληλα πως έχει υποβάλλει σχέδιο συνδιαλλαγής αναφορικά με τις επιταγές που εκδόθηκαν σε διαταγή των εταιρειών Modern Times και Terra καθώς η πληρωμή τους θα οδηγούσε πιθανότατα στην παύση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας.

Η εταιρεία σημειώνει πως η απόφαση αυτή έπεται της υποβολής αίτησης του Alter για προστασία με βάση το Άρθρο 99 και ότι η υποβολή της αίτησης "αποσκοπεί στην προάσπιση των συμφερόντων των πελατών, προμηθευτών και εργαζομένων μας".

"Το σχέδιο συνδιαλλαγής που προτείνεται από την Εταιρεία θα της επιτρέψει να αναδιαρθρώσει το χρέος της που σχετίζεται με τις συναλλαγές της με το Alter και να συνεχίσει τις δραστηριότητές της", καταλήγει η ανακοίνωση.

Όπως είχε αναφέρει το Κεφάλαιο ήδη έχουν δοθεί οι παραιτήσεις διοικητικών στελεχών της Leo Burnett, ενώ στο διοικητικό της συμβούλιο μετέχουν πλέον εκπρόσωποi της μητρικής Publicis Groupe και νομικός σύμβουλος και διενεργείται οικονομικός και διαχειριστικός έλεγχος στην εταιρεία.

Το αίτημα για παροχή προστασίας από τους πιστωτές εκδικάζεται στις 5 Αυγούστου, ενώ ως δικάσιμος, κατά την οποία θα συζητηθεί η υπόθεση ορίστηκε η 23η Νοεμβρίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρείας:

"Υποβάλαμε σήμερα αίτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο  Αθηνών, ζητώντας από το Δικαστήριο το άνοιγμα της διαδικασίας συνδιαλλαγής για την Εταιρεία με βάση τα άρθρα 99-106 του Πτωχευτικού Κώδικα. Αυτό είναι αποτέλεσμα της αδυναμίας  του Alter να καταβάλει το χρέος του προς την Εταιρεία, που στη συνέχεια προκάλεσε την ανάκληση των επιταγών που είχε εκδώσει η Εταιρεία προς τους προμηθευτές των συναλλαγών της με τον Alter, τις εταιρείες Modern Times και Terra. Η Εταιρεία έχει υποβάλλει σχέδιο συνδιαλλαγής αναφορικά με τις επιταγές που εκδόθηκαν σε διαταγή των εταιρειών Modern Times και Terra καθώς η πληρωμή τους θα οδηγούσε πιθανότατα στην παύση των δραστηριοτήτων της Εταιρείας. Η απόφαση αυτή έπεται της υποβολής αίτησης του Alter για προστασία με βάση το Άρθρο 99. 

Η υποβολή  της σημερινής αίτησης αποσκοπεί  στην προάσπιση των συμφερόντων  των πελατών, προμηθευτών και  εργαζομένων μας. Το σχέδιο συνδιαλλαγής που προτείνεται από την Εταιρεία θα της επιτρέψει να αναδιαρθρώσει  το χρέος της που σχετίζεται με τις συναλλαγές της με το Alter και να συνεχίσει τις δραστηριότητές της".

Ν.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου