Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Το Facebook του Χλαπάτσα (Dr.SeenG)

http://www.drseeng.com/2011/07/facebook_09.html
Έχω παρατηρήσει πως σε όλες σχεδόν τις κωμικές ταινίες ή σειρές, την παράσταση κλέβει ένας τριτοδεύτερος ρόλος που έχει κάποια ιδιαιτερότητα. Π.χ. στις «Σαββατογεννημένες», η… μασκότ ήταν ο τρελιάρης Χοσέ. Πέρυσι όλοι συζητούσαν για τον ξανθό θεοπάλαβο φίλο του Μπέζου στο «Ευτυχισμένοι μαζί». Μια τέτοια (διαχρονική) αξία είναι και ο Χλαπάτσας από το «Της Ελλάδος τα παιδιά».

Μέγιστος. Μεγαλειωδώς απαίσιος και σιχαμερός. Είδωλο που μεγάλωσε γενιές και γενιές. Οκ… μόνο τη δική μου μεγάλωσε, αλλά θα μεγαλώσει και τις επόμενες. Ο Δημήτρης Φραγκιόγλου θα μείνει στην ιστορία της σύγχρονης τηλεόρασης, ως ο πιο πετυχημένος καρατερίστας, χάρη σ’αυτό το ρόλο.

Πολύ καλή φίλη του blog ζήτησε πριν αρκετό καιρό να ψάξουμε το προφίλ του Χλαπάτσα στο Facebook. Η ευκαιρία επιτέλους δόθηκε και ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» πραγματοποίησε την επιθυμία της. Ορίστε το πιο πρόσφατο status του Sir Xlapatsas:


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Η προφητεία στον τάφο του Μεγάλου Κωνσταντίνου

http://yiorgosthalassis.blogspot.com/2018/05/blog-post_135.html Το αινιγματικό κείμενο της επιγραφής-προφητείας το αποκωδικοποίησε μόλι...