Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Το μεγάλο μπαμ ο Παναιτωλικός: απέκτησε τον Άγγελο Χαριστέα, χρυσό σκόρερ της εθνικής μας στο Euro 2004!

«Αγρινιώτης» ο Χαριστέας!


Η... βόμβα έσκασε και ο Άγγελος Χαριστέας ανακοινώθηκε! Ο Παναιτωλικός το βράδυ της Τετάρτης προχώρησε στην πιο σημαντική μεταγραφή της ιστορίας του!
Από το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο διεθνής φορ βρέθηκε στο Αγρίνιο είχε επέλθει η συμφωνία. Τελικά μια ημέρα μετά ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, ο άνθρωπος που έβγαλε στον δρόμο εκατομμύρια Έλληνες, είπε το «ναι» στην πρόταση του Παναιτωλικού! Παρουσία του προέδρου Φώτη Κωστούλα ο Χαριστέας βρέθηκε στα γραφεία της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους!
Η ιστορική ανακοίνωση της μεταγραφής από το site του Παναιτωλικού έχει ως εξής:
«Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε πριν λίγο η ομάδα μας. Ο διεθνής επιθετικός Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκε με τον πρόεδρο Φώτη Κωστούλα και συμφώνησε να αγωνιστεί στον Παναιτωλικό, επιστρέφοντας στην Ελλάδα μετά από μια μεγάλη καριέρα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Η συμφωνία επισφραγίστηκε απόψε με την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας ενός έτους».
«Να βοηθήσω να πετύχει τους στόχους»
Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο πρώην άσος της Σάλκε που μετά από 9 χρόνια στην... ξενιτιά επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε: «Μετά από εννιά χρόνια παρουσίας μου στην Ευρώπη όπου αγωνίστηκα σε σπουδαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα. Επέλεξα τον Παναιτωλικό και χαίρομαι που θα συνεργαστώ με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Εύχομαι με την παρουσία μου η ομάδα να γίνει καλύτερη και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της».
Δεν χωράει αμφιβολία πως ο Παναιτωλικός με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο μπήκε στο... club των μεγάλων! Η απόκτηση του Χαριστέα και αγωνιστικά, αλλά και επικοινωνιακά είναι μια σημαντική κίνηση, ενώ επειδή... τρώγοντας έρχεται η όρεξη ήδη η διοίκηση του Αγρινιώτικου συλλόγου ετοιμάζεται για τα επόμενα, εξίσου εντυπωσιακά, χτυπήματα!
Το who is who του «Χάρι»
ΟΝΟΜΑ: Άγγελος
ΕΠΩΝΥΜΟ: Χαριστέας
ΗΜΕΡ. ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 9 Φεβρουαρίου 1980
ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: Στρυμωνικό Σερρών
ΘΕΣΗ: Σέντερ φορ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ:Άρης, Αθηναϊκός, Βέρντερ Βρέμης, Άγιαξ, Φέγενορντ, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Νυρεμβέργη, Αρλ, Σάλκε
ΔΙΕΘΝΗΣ: 85 συμμετοχές, 24 γκολ
ΤΙΤΛΟΙ:
2004 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Εθνική Ελλάδος
2004 Πρωτάθλημα Γερμανίας με τη Βέρντερ Βρέμης
2004 Κύπελλο Γερμανίας με τη Βέρντερ Βρέμης
2006 Κύπελλο Ολλανδίας με τον Άγιαξ
2006 Σούπερ καπ Ολλανδίας με τον Άγιαξ
2011 Κύπελλο Γερμανίας με τη Σάλκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου