Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Ο μπακαλόΓΑΠος (by Dr.SeenG)

http://www.drseeng.com/2011/07/blog-post_15.html
Φτάσαμε ακριβώς στη μέση του καλοκαιριού και ξεκινούν οι εκπτώσεις. Οι έμποροι υπόσχονται πως φέτος αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες των τελευταίων ετών (αν υποθέσουμε πως δε γίνονται αλχημείες στις τιμές). Δηλαδή έπρεπε να φτάσει η αγοραστική δύναμη του κόσμου στο ναδίρ για να κάνουν το αυτονόητο. Έπρεπε να έρθει η κρίση για να καταλάβει ο ηλίθιος Έλληνας πως καλύτερα είναι να πουλάς φτηνά σε πολλούς, παρά ακριβά σε λίγους.

Πάντως αν, λέω αν, πιάσουν τόπο οι εκπτώσεις και κινηθεί λίγο παραπάνω η αγορά, τι στοίχημα βάζετε ότι οι έμποροι θ’ανεβάσουν πάλι τις τιμές; Κάτι τέτοια έκαναν οι απαράδεκτοι μαγαζάτορες της Πιερίας κι έβαλαν ίδιες τιμές μ’αυτές της Χαλκιδικής (είναι αστείο να συγκριθούν οι υπηρεσίες των δύο περιοχών). Και μετά τραβούσαν τα μαλλιά τους (αυτοί της Πιερίας).

Ανησυχία προκαλούν και οι επιδόσεις του Έλληνα Γιέλτσιν πρωθυπουργού στον τομέα των εκπτώσεων. Είναι ο μόνος που όταν λέει εκπτώσεις, τις εννοεί και τις πράττει. Όμως σ’αυτή την περίπτωση δεν είναι καλό αυτό, λόγω του… προϊόντος που εμπορεύεται:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου