Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Σακάτηδες και στην ψυχή αυτοί που θέλουν να μας κλέψουν την πατρίδα!


Mε τα πλούτη μας ίσως φτιάξει χρυσή αναπηρική καρέκλα πετρελαιοκίνητη και με φωτοβολταϊκό-οικολογική- για λιγότερους ρίπους!

Αρχίζοντας θέλω να πω ότι θεωρώ ήρωες τα άτομα με αναπηρίες. Ζουν σε έναν ανάπηρο κόσμο και βάζουν τα γυαλιά σε πολλούς που θέλουν να αναφέρονται ως «φυσιολογικοί». Η κριτική μου αναφέρεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στον Γερμανό Υπ. Οικονομικών Wolfgang Schäuble.

Ως γνωστόν, καθηλώθηκε σε αναπηρική καρέκλα το 1990 (σημαδιακή χρονιά για την χώρα του) μετά από απόπειρα δολοφονίας. Δυστυχώς, στην Ελλάδα τον μάθαμε το 2010 και μας έχει αφήσει, όπως και η καγκελάριος Merkel, τις χειρότερες εντυπώσεις.

Ως πολιτικός μπορεί να είναι κορυφή, ποια είμαι εγώ να τον κρίνω, αλλά ως άνθρωπος είναι ένα τίποτα. Το ίδιο και η Merkel.

Η Γερμανία, έχει διολισθήσει σε έναν πολύ σκοτεινό δρόμο, τον οποίο όλοι θεωρούσαμε ότι ΔΕΝ θα ακολουθήσει ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Είναι η χώρα που προκάλεσε, χάρη στην μεγαλοϊδεατική της πολιτική, τους 2 πιο καταστροφικούς πολέμους στην ιστορία ΟΧΙ ΜΟΝΟ της Ευρώπης. Εξαιτίας του δεύτερου, ο κόσμος χωρίστηκε σε 2 σφαίρες επιρροής και έπρεπε να περάσουν 40 περίπου χρόνια για να ενωθεί, τυπικά όπως δείχνει η οικονομική κρίση.

Εκτός από τον πλανήτη, χωρίστηκε η ίδια η Γερμανία. Ενώθηκε ξανά το 1990, μετά την πτώση του Τείχους του Βερολίνου.

Δυστυχώς η χώρα μετά τον πόλεμο έπαιξε με την καταστραμμένη Ελλάδα ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Ενώ χρωστάει τις αποζημιώσεις από τα κατοχικά δάνεια, καθώς και τις αρχαιότητες που έκλεψαν Ναζί «αρχαιολόγοι», αρνείται με διάφορες δικαιολογίες, ακόμα και μετά το 1990 να τα επιστρέψει.

Εδώ ευθύνονται οι προδοτικές «ελληνικές» κυβερνήσεις που προτίμησαν να χαρίσουν τα λεφτά και τα αρχαία αυτά για να κάνουν περίεργες και παράνομες συναλλαγές με εταιρείες, βιομηχανίες, κυρίως εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Εκτός από τα κατοχικά δάνεια η Γερμανία χρωστά, οι εταιρείες της για να είμαστε ακριβείς, στο ελληνικό Δημόσιο χρήματα από δραστηριότητες των τελευταίων ετών.

Η υπόθεση SIEMENS είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο γερμανικής οικονομικής επέκτασης και διείσδυσης σε ένα κράτος(ή καλύτερα σε πολλά, μιας που και άλλες χώρες έχουν ανοικτά ζητήματα με τον κολοσσό αυτό).

Παρ' όλα αυτά, η Γερμανία, για να φτάσει ΟΧΙ ΜΟΝΟ η Ελλάδα, αλλά και ΟΛΗ η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΠΟΤΕ ΔΕΝ έγινε πράξη το όραμα της ευρωπαϊκής ενοποίησης και ολοκλήρωσης, όπως οι λαοί ΣΙΓΟΥΡΑ επιθυμούν, περισσότερο στην ύφεση αυτή που περνάμε όλοι), θυμήθηκε τον Goebbels.

Η κυβέρνηση Merkel, αντί να κάνει κριτική στις «κυβερνήσεις» της Ελλάδας, άρχισε να προσβάλλει τους Έλληνες πολίτες με χυδαία δημοσιεύματα, εικονογραφημένα με προσβλητικό τρόπο, όχι μόνο γι’ αυτούς αλλά και για το ένδοξο παρελθόν της χώρας.

ΔΕΝ τόλμησε όμως να δημοσιεύσει ΠΟΤΕ τις απαντήσεις των Ελλήνων.

Όμως το Internet έκανε δουλειά και όσοι Γερμανοί θέλουν και ψάχνουν για σωστή ενημέρωση ή δεν χάβουν σα ψάρια ό,τι «καναβούρι» τους δίνεται, έμαθαν αλήθειες που σίγουρα πονάνε (για τα χρέη της χώρας τους).

Ακόμα και Γερμανοί νομικοί είναι στο πλάι μας στο θέμα των αποζημιώσεων και διαδήλωσαν έξω από την γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα.

Αλλά τα tabloid (= χαμηλής ποιότητας για λαϊκή κατανάλωση) που χρησιμοποιεί η Merkel για τον λαϊκισμό (τον ονομάζουν κάποιοι και μερκελισμό) έχουν θολώσει την κρίση μεγάλης μερίδας Γερμανών για την Ελλάδα.

Η ξετσιπωσιά της καγκελαρίου και ορισμένων ήσσονος σημασίας «πολιτικών» έφτασε στο απόγειό της με την απαίτηση της Κρήτης, της Κέρκυρας, άλλων νησιών (ολόκληρη βιομηχανία πώλησης ελληνικών νησιών, με ασαφή κριτήρια και όρους και ΦΥΣΙΚΑ παράνομα βάση του διεθνούς και του ευρωπαϊκού και του ελληνικού δικαίου), ως και του Παρθενώνα και ΟΛΟΥ του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης.

Δεν δίστασαν να βάλουν την φωτογραφία του συμβόλου του Δυτικού πολιτισμού δίπλα από διαφήμιση «ροζ γραμμών»(βλ. BILD).

Την Ακρόπολη ορέχτηκαν φέτος και κάποιοι επίγονοι του Elgin στην Αγγλία και κάποιοι φίλοι του φιλότουρκου Φιλανδού Oli Rehn.

Κάποιος πρέπει να τους θυμίσει ότι ΚΑΜΙΑ ελληνική «κυβέρνηση» δεν έχει δικαίωμα ή και εξουσιοδότηση να παραδώσει τα «κλειδιά» του μνημείου, μνημείου ΟΧΙ δημόσιας περιουσίας. Ούτε νησιά μπορεί να πουλήσει. Τον Παρθενώνα ΜΟΝΟ ο Περικλής, ο Ικτίνος, ο Καλλικράτης (ο αρχαίος όχι του ΠΑΣΟΚ) ή ο Φειδίας ή η θεά Αθηνά μπορεί να σας τον παραχωρήσει.

Αν έχει φτιάξει η Merkel ή ο Wolfgang χρονομηχανή ίσως να πάρουν την Ακρόπολη.

Όσο για την Κρήτη Angela, ειδικά μετά τα όσα είπες για την Μάχη της Κρήτης, δεν πιστεύω, ακόμα και να σου επέτρεπε ο σιχαμένος ΓΑΠ να την πάρεις θα το μετάνιωνες με το που θα πατούσες πόδι στο νησί. Είμαι σίγουρη.

Για να φτάσω στην αιτία που με έκανε να γράψω αυτό το κείμενο για τον «κο» υπουργό, έφτασε χθες (27/07/2011) να απαιτήσει την εθνική κυριαρχία (πρόλαβε ο… φιλέλληνας Jean-Claude) της Ελλάδας, ως εγγύηση για την «βοήθεια» που… διαπραγματεύθηκε (ανέκδοτο ΓΑΠ) ο «πρωθυπουργός» της χρεοκοπίας (με όποιο επίθετο θέλει να χρησιμοποιεί το σίναφι του) στην Σύνοδο της 21ης Ιουλίου.

ΟΛΟΙ ξέρουμε τι έγινε και πως έγινε η Σύνοδος και ότι αν ΔΕΝ γινόταν με γερμανικούς όρους ΔΕΝ θα γινόταν, όχι απλά δεν θα πήγαινε η Γερμανία.


Αν πάρεις τα πλούτη μας, τι θα τα κάνεις υπουργέ; Χρυσό αναπηρικό καροτσάκι;!


Μπορεί να πληρώνουμε 37 χρόνια ύβρεως στην Δημοκρατία που γέννησε ο τόπος μας και σκότωσε η Ευρώπη (επίσης δική μας επινόηση), αλλά δεν είμαστε σαν τα μούτρα σου.

Ακόμα και άτομα με αναπηρία αν είμαστε, έχουμε αξιοπρέπεια.

Η χώρα αυτή, το είπαμε, έχει πάρει ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ δρόμο.

Θεωρεί εαυτή ανώτερη από όλους και απαιτεί τον χωρισμό της Ευρώπης σε «καλούς» Βόρειους και «κακούς» τεμπέληδες Νότιους.

Χρησιμοποιεί ΟΛΑ τα στερεότυπα ΕΙΔΙΚΑ για τους Έλληνες επειδή ο τόπος μας είναι ευλογημένος ΜΟΝΟ σε πλούτο, αλλά όχι σε πατριώτες ηγέτες, όχι μεσίτες.

Θέλει να ιδρύσει άτυπα μια Γερμανική Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία και να εφαρμόσει, καθότι η καγκελάριος νοσταλγεί την πατρίδα που ΔΕΝ υπάρχει πια (Ανατολική Γερμανία), το σύστημα της γενέτειράς της στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ΔΕΝ έχει βρεθεί μια ομάδα νομικών να μας σώσει από τον αυταρχισμό, τον ολοκληρωτισμό και την ανικανότητα των Ευρωπαίων ηγετών.

Η λύση στην κρίση ΔΕΝ είναι αυτοί αλλά η νέα γενιά.

Ας την αφήσουν να κάνει το «παιχνίδι» της και ας αφήσουν τα παιδιαρίσματα με τις ζωές και το μέλλον μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου