Η... βόμβα έσκασε  όπως έγραψε τα ξημερώματα το gazzetta.gr! Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν πριν φτάσει στην Αθήνα την Δευτέρα (19.00) χαρακτήρισε τιμή που θα φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ!
Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη στην ΑΕΚ από το Σάββατο και ειδικά μετά το δείπνο ανάμεσα στους Γκούντγιονσεν, Κωνσταντινίδη, Γκρέταρσον και τον πατέρα του παίκτη στην... Ισλανδία! Αισιοδοξία δικαιολογημένη, καθώς την Κυριακή η συμφωνία οριστικοποιήθηκε και ο 32χρονος σούπερ σταρ είναι Κιτρινόμαυρος!
Ο Γκούντγιονσεν είπε το τελικό «ναι» στην πρόταση της Ένωσης για διετές συμβόλαιο (με ετήσιες απολαβές στις 650.000 ευρώ όπως λένε στα Σπάτα), υπέγραψε και το απόγευμα της Δευτέρας, στις 19:00 μέσω Παρισιού, προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος» για να... απογειωθεί από την υποδοχή που θα του επιφυλάξουν οι ΑΕΚτσήδες!
Ο Ισλανδός άσος επικοινώνησε, μάλιστα, εκ νέου με τον Σταύρο Αδαμίδη την Κυριακή και ο τελευταίος τον καλωσόρισε στην οικογένεια της ΑΕΚ ενώ του μίλησε και για τη μοναδικότητα των φιλάθλων της. Ο Γκούντγιονσεν, από την πλευρά του, είπε στον Αδαμίδη πως «είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα της ΑΕΚ και θα κάνω κι εγώ από τη μεριά μου τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της»!

Αναφορά... παγκοσμίως!
Η είδηση της απόκτησης του Έιντουρ Γκούντγιονσεν από την ΑΕΚ έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου, μέσα από τα δημοσιεύματα των ιστοσελίδων! Στην Αγγλία, την Ισπανία, το Βέλγιο, την Γερμανία αλλά και τις χώρες από τις οποίες κατάγονται οι ξένοι ποδοσφαιριστές της Ένωσης υπάρχουν ρεπορτάζ για την μεταγραφή και όλα τονίζουν τον ενθουσιασμό που έχει προκαλέσει αυτή η κίνηση στους οπαδούς της ΑΕΚ, που ετοιμάζονται για την υποδοχή του Ισλανδού σταρ!