Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Ο Πλατινί στην χώρα του Μπέου και του Τσακογιάννη

http://www.antinews.gr/2011/07/26/114889/

Θα είχε πολύ μεγάλη πλάκα να μπορούσαμε να ακούσουμε τι είπαν ο Γ. Παπανδρέου και ο Μισέλ Πλατινί για το ποδόσφαιρο. Ο πρωθυπουργός είναι δεδομένο ότι αγνοεί παντελώς τι σημαίνει παράγκα, Μπέος, Κούγιας, “Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε και οι άλλοι να πάνε να…”, Κοκκάλας ή Θωμάς Μητρόπουλος κ.λπ.
Αγνοεί σίγουρα τι σημαίνει οφ σάιντ, κόρνερ, χαφ, φάουλ καθώς είναι γνωστό ότι είναι λάτρης του ποδηλάτου και των θαλάσσιων σπορ.
Από την άλλη ο Μ. Πλατινί, ο Μίστερ Φάουλ – Μπανάνα, όπως έγινε γνωστός, ήρθε ως πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ για να βρει λύση στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το συμφώνησαν επί της ουσίας; Απολύτως τίποτε. Την ώρα που στην Τουρκία αποφάσισαν να αναβάλλουν την έναρξη του πρωταθλήματος προκειμένου να πάνε και κάποιοι φυλακή, στην Ελλάδα προσπαθούν να βγάλουν λάδι τους ισχυρούς και να την πληρώσουν μερικές δευτεράτζες, διότι άλλωστε το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο.
Αυτό που συμφώνησαν Παπανδρέου και Πλατινί είναι η παροχή τεχνογνωσίας της ΟΥΕΦΑ στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση της βίας και της διαφθοράς.
Αφού δεν μπορούμε μόνοι μας να κάνουμε εξυγίανση θα έλθουν τοποτηρητές της ΟΥΕΦΑ για να μας βάλουν σε τάξη. Στη χώρα του Μπέου και του Τσακογιάννη είναι λογικό να έρθουν οι ευρωπαίοι να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα.
Όπως διευκρίνισαν οι κυβερνητικοί κύκλοι δεν ετέθη θέμα συμμετοχής των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Είναι αυτό ακριβώς που λέγαμε πριν. Σιγά μην τα βάλει ο Γερουλάνος με τους ισχυρούς του ποδοσφαίρου. Σιγά μην αποκλειστεί καμιά ομάδα από την Ευρώπη ή μην πέσει κατηγορία.
Και από Σεπτέμβριο που θα ξαναβλέπουμε μπάλα θα αναρωτιόμαστε αν ο διαιτητής είναι στημένος, πόσοι έπαιξαν στοίχημα, αν κάθε Κυριακή θα γίνει χαμός από χούλιγκανς. Αλλά κατά τα λοιπά Παπανδρέου και Πλατινί συμφώνησαν για τεχνογνωσία.
Αστεία πράγματα δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου