Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Άγρια παρασκηνιακή και δημόσια κόντρα Αλαφούζου – Μαρινάκη

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/07/blog-post_1225.html
ΣΚΑΙ και Καθημερινή κριτικάρουν σκληρά τον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τα όσα κάνει στο ποδόσφαιρο και εκείνος ζητάει έλεγχο για την οικονομική κατάσταση των μέσων, αφού είναι μέτοχος!!!

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, ούτε αθώο σ’ αυτή τη ζωή. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πώς άρχισε η κόντρα μεταξύ του ομίλου Αλαφούζου και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο έχει πλέον διαμορφωθεί ένα χάσμα και μία βεντέτα, που οδηγεί τα πράγματα στα άκρα.

Πώς έχει η κατάσταση;
Τα μέσα ενημέρωσης του κ. Αλαφούζου, ο τηλεοπτικός και ο ραδιοφωνικός ΣΚΑΙ, καθώς και η εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ έχουν ασκήσει πολλές φορές σκληρή κριτική στον πρόεδρο του Ολυμπιακού για τα έργα και τις ημέρες του στο ποδόσφαιρο. Μάλιστα ήταν από τα μέσα ενημέρωσης εκείνα, που επιτέθηκαν δριμύτατα στον κ. Μαρινάκη για τα όσα συνέβησαν στο περιβόητο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και φυσικά η ιστορία είχε συνέχεια, με τις αποκαλύψεις τώρα, περί κυκλωμάτων και στημένων ματς στο ποδόσφαιρο – ήδη ο κ. Μαρινάκης είναι κατηγορούμενος για την υπόθεση αυτή.

Το παράδοξο είναι ότι οι κύριοι Αλαφούζος και Μαρινάκης είναι συνέταιροι, αφού ο τελευταίος είναι μέτοχος στον ΣΚΑΙ!!! Μάλιστα ο κ. Μαρινάκης έχει ζητήσει επιμόνως να του δοθούν τα οικονομικά στοιχεία των εταιριών για έλεγχο. Το αίτημά του το διατύπωσε στις  συνεδριάσεις των δύο διοικητικών συμβουλίων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτές τις ημέρες. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και μέτοχος του Σκαι, ζητάει επιμόνως τα στοιχεία προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την πραγματική κατάσταση των δύο Μέσων στα οποία η συμμετοχή του ανέρχεται στο 20%.

Η εταιρία έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, ωστόσο η πλευρά Μαρινάκη μετά την πρόσφατη κρίση κατέστησε σαφές ότι δεν θα συμμετάσχει. Τώρα, το ποιος άρχισε τον καβγά, ο Αλαφούζος ή ο Μαρινάκης ουδείς το γνωρίζει με σαφήνεια. Το βέβαιο είναι ότι θα έχει και συνέχεια και ενδιαφέρον η κόντρα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου