Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Στέλεχος της Κρατικής Τηλεόρασης που εμπλέκεται στη Παράγγα του Ποδοσφαίρου, έκανε το "Κουτί της Πανδώρας", μεταμεσονύχτια εκπομπή για να μην τη δει ο κόσμος;

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6741



Κόλαση τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στη δημοσιογραφική πιάτσα.
Βοούσαν τα δημοσιογραφικά γραφεία για στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης ο οποίος εμπλέκεται στη Παράγγα του ποδοσφαίρου και ο οποίος λέγεται ότι υπήρξε ατυχής προσωπική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου.

Ποιος να είναι άραγε;

(Άσχετο, αλλά τι εννοεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος κε Παπανδρέου;)

Σύμφωνα με πληροφορίες, το στέλεχος της ΕΡΤ έπεισε το Μαξίμου να θαφτεί η εκπομπή το "Κουτί της Πανδώρας" στο οποίο αποκαλύπτεται ποιοι- δεκαετίες τώρα- είναι τα πραγματικά Αφεντικά της Παράγγας της χώρας μας...

Όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα φανερώνουν ότι ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε ομηρία...


Γράφει σχετικά η "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ"



Και η ΕΡΤ στον κόσμο της! Έστειλε την εκπομπή “Κουτί της Πανδώρας” μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, αντί για τις 10 το βράδυ που ήταν προγραμματισμένη να προβληθεί η πολυδιαφημισμένη συνέντευξη του... Ντέμη Νικολαΐδη στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη.
Η εκπομπή θα καθυστερούσε να ξεκινήσει λόγω της παράτασης που πήρε το δελτίο ειδήσεων με τη συνέντευξη του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στην Έλλη Στάη.

Κι ενώ η συνέντευξη αυτή ολοκληρώθηκε στις 22:45, η δημόσια τηλεόραση αντί να προβάλλει ως όφειλε το “Κουτί της Πανδώρας”, μετέθεσε για τις 00:30 τη συνέντευξη Ντέμη για να προβληθεί στην ώρα της η εκπομπή 3THREE NET με προσκεκλημένη στο στούντιο την υπουργό Παιδείας κ.Διαμαντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου