Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ο ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΟΥ !

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2011/07/blog-post_6985.html


Δεν ξέρουμε τι ακριβώς αναφέρει στο ρεπορτάζ του το «Πρώτο Θέμα» που με «καρεδάκι» πρωτοσέλιδα μας λέει ότι «η κυβέρνηση αποφάσισε να αντιμετωπίσει δυναμικά τις επιθέσεις» γ’ αυτό φτιάχνει «Ομάδες αυτοάμυνας για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ».

Η φιλοκυβερνητική φυλλάδα του Θ. Αναστασιάδη –αλήθεια ρε μάγκες τι έγινε τα χοντρά δικαστικά μπλεξίματα που είχε ο Θέμος; Τι απέγινε, ας πούμε με τα 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε ο κ. Θέμος σε λογαριασμό του στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS; Αλλά και με εκείνη την ιστορία με τις τρεις επιταγές, συνολικής αξίας γύρω στο 1.300.000 ευρώ, που είχε πάρει από την Ελβετία και τα είχε πάνω του σε έλεγχο στα γαλλοελβετικά σύνορα έπεσε … σφουγγάρι;- σταθερά προσηλωμένη στην κυβερνητική προπαγάνδα και απ’ το πρωτοσέλιδο της μας δίνει να καταλάβουμε ότι για όλα φταίει ο Σύριζα.

Όπως και να είναι όμως τι σημαίνει ότι οι κυβερνητικοί βουλευτές θα κυκλοφορούν με «ομάδες αυτοάμυνας»; Ποιοι θα τις αποτελούν αυτές; Γιατί μόνο σαν ανέκδοτο ακούγεται ότι απ’ την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ –όση τελικά απέμεινε- θα βρεθούν άτομα που εθελοντικά θα πλαισιώσουν αυτές τις «ομάδες» για την προστασία των βουλευτών. Και τελικά ποιος είναι ο εχθρός τους από τον οποίον κινδυνεύουν οι κυβερνητικοί βουλευτές, και χρειάζονται προστασία;

Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στα σοβαρά αυτό που γράφει η φυλλάδα. Ότι δηλαδή «Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση με τον Σύριζα και η κυβέρνηση αποφάσισε να αντιμετωπίσει δυναμικά τις επιθέσεις». Αν έχει βάση το δημοσίευμα και όντος συστήνονται τέτοιες ομάδες κάτι άλλο συμβαίνει.
Θα το ψάξουμε –αφού διαβάσουμε και τα όσα αναφέρει η φυλλάδα- και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου