Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Επιστολή ΣΟΚ αξιωματικών της Αστυνομίας στον Παπουτσή για Διοικητή Α.Τ.

http://attikanea.blogspot.com/2011/07/blog-post_777.html
"ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Α.Τ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ"

 
Κύριε Υπουργέ
 
Πριν να αξιολογήσετε τους άνδρες συναδέλφους των ΜΑΤ για κακοεκπαίδευση, η οποία θα μπορούσε να δικαιολογηθεί κάτω από τις αντίξοες συνθήκες όπως αυτές ήταν την Τετάρτη 30 Απριλίου 2011, πάρτε μια γεύση από τους Αξιωματικούς και της σχέσεις αυτών με τους νόμους τους οποίους αντί να υπηρετούν τους ντροπιάζουν όπως ντροπιάζουν εμάς που μένουμε κοντά στον Πολίτη και στο Σώμα.
 
Γνωρίζετε κ. Υπουργέ
 
Ότι η Διοικητής σας Βασιλική Κρικέτου,  στην όμορφη Κηφισιά κινείται εκτός νόμου και κατά ... των πολιτών?
Ότι όταν της αιτήθηκε μια δασκάλα εγγράφως να τροποποιηθεί πρόστιμο παράνομης στάθμευσης, η διοικητής μας ούτε καν  απάντησε απορρίπτοντας την προσφυγή?
Ότι όταν η δασκάλα της ζήτησε να ενημερωθεί το Υπουργείο (δηλαδή εσείς ή ο τότε αντίστοιχός σας), επειδή δεν της απαντήθηκε η αναφορά της, τότε η διοικητής μας Κρικέτου για προσωπικό της και μόνο όφελος άλλαξε την απόρριψη και παραδέχθηκε την προσφυγή?
Ότι η δασκάλα αφού η Κρικέτου δεν προώθησε την αναφορά της, επέμεινε στην ενημέρωση του Υπουργείου μέσω ΚΕΠ  και γι’αυτό η διοικητής μήνυσε την δασκάλα πλαστογραφώντας σχετικά έγγραφα? (στην συνέχεια λεπτομέρειες)
Ότι για να μηνύσει την δασκάλα η διοικητής σας πλαστογράφησε την αρχική της απόρριψη, εξέδωσε, ως εκ τούτου, πλαστά αντίγραφα που χρησιμοποίησε στην «προφορική έρευνα» που προέκυψε από την αναφορά της δασκάλας μέσω ΚΕΠ, του συνάδελφου και κολλητού της Ε. Μπλατζή? (καλή του ώρα - συνταξιοδοτήθηκε)
Ότι για να στοιχειοθετήσει την μήνυσή της, και για να δικαιολογήσει την απουσία ενημέρωσης της δασκάλας στην έγγραφη προσφυγή της, κάλεσε σε απολογία  «και καλά» (βάζοντας εννοείται τελικά στο αρχείο την «υπόθεση») ένα υφιστάμενό της αρχιφύλακα (ο καθ’όλα συμπαθής Γραββάνης)  επειδή δεν ενημέρωσε εγγράφως όπως όφειλε, για την τύχη της αναφοράς την  δασκάλα,  αναγκάζοντας τον τελευταίο να πει ψέματα στην στημένη «απολογία» του ότι είχε ενημερώσει τηλεφωνικά, με κίνδυνο τώρα να μηνυθεί και ο ίδιος?
Ότι παρά τα παραπάνω όλη την ευθύνη την φέρει πάντα ο Διοικητής του Τμήματος?
Ότι η δασκάλα ζήτησε εγγράφως και πολλές φορές να δει τα πρωτότυπα έγγραφα (που είχαν πλαστογραφηθεί) και φυσικά η Βασούλα Κρικέτου  αρνήθηκε ?
Ότι μέχρι και εισαγγελική παραγγελία έφερε η δασκάλα να δει τα πρωτότυπα αλλά σιγά μην τα έδειχνε η διοικητής μας, η οποία ψάχνει τώρα με το photoshop να δει τι μπορεί να γίνει αν τα  πρωτότυπα ζητηθούν από το δικαστήριο??
Ότι η «νομοταγής» διοικητής μας πέρα από την μύνηση ζητάει με αγωγή 500.000 Ευρώ από την δασκάλα γιατί πήγε και «μαρτύρησε» στο Υπουργείο μέσω ΚΕΠ τα καμώματά της?
Ότι απείλησε μέσω ενός ναυάρχου τον Αξιωματικό σύζυγό της για να σταματήσουν να ζητάνε τα πλαστογραφημένα πρωτότυπα πάνω στα οποία στήριξε η Κρικέτου την αγωγή και την μήνυση κατά της δασκάλας?
 Ότι έδωσε συνέντευξη στο autobild.gr το Σεπτέμβριο του 2008 υπονομεύοντας την χώρα και την δημοκρατία, δηλώνοντας ότι η χώρα μας είναι τριτοκοσμική και ότι δεν της αρέσουν οι προσφυγές των πολιτών?
(Αυτό το διαβάσαμε και όντως είναι όπως σας το μεταφέρουμε…!!)
 
Αυτή είναι η Αστυνομία μας κύριε Υπουργέ?? Εμείς όταν τα διαβάζαμε με τις προσήκουσες λεπτομέρειες, ανατριχιάσαμε καθώς διασταυρώσαμε τις ραδιουργίες της Κρικέτου, η οποία έγραψε στα παλαιά της υποδήματα ακόμα και τον κ. Εισαγγελέα...!!
 
Η συμπεριφορά και οι φασιστικές ενέργειες της Κρικέτου αποτελούν ντροπή και εξευτελίζουν το Σώμα και τον Πολίτη.
Θα δράσετε κύριε Υπουργέ ή θα σας προλάβει ο τύπος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν?
Εμείς ως συνάδελφοί της  ντρεπόμαστε και παρακαλούμε να αναλάβετε σχετικές ενέργειες κατά της καταπολέμηση της διαφθοράς για να πείσετε τον κόσμο και εμάς σε μια στιγμή που η εικόνα της Αστυνομίας βάλλεται.
 
Η Εισαγγελία δυνάμει των Κ.Π.Δ. 36, 40 και 42 καλείται να αναλάβει ενέργειες αφού πληροφορείται με κάποιον τρόπο ενέργειες που είναι αντίθετες με αυτά που διαφυλάττει όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα πρωτοδικών αθηνών όπου : «..Δικαιούται επίσης να παραγγέλει στις υπηρεσίες του δημοσίου, των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, των οργανισμών κοινής ωφέλειας και όλων γενικά των επιχειρήσεων του δημοσίου τομέα να παραδίδουν έγγραφα ή να χορηγούν αντίγραφά τους σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα που έχουν δικαίωμα ή έννομο συμφέρον.»
 
 
Με εκτίμηση για τις  άμεσες ενέργειές σας
Επαγγελματίες Αστυνομικοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου