Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Μούφα» οι δηλώσεις Βενιζέλου για «επιλεκτική χρεοκοπία»;

http://olympia.gr/2011/07/13/%C2%AB%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%86%CE%B1%C2%BB-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%C2%AB%CE%B5%CF%80/
Αναστάτωση προκαλεί η δήλωση Βενιζέλου χθες, ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε την «επιλεκτική χρεοκοπία».
Πληροφορίες, ωστόσο, αναφέρουν ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι, αφού ο Υπουργός Οικονομικών, εντέχνως και με πλήρη συναίσθηση έκανε άλλη μια κίνηση ..τύπου αποδείξεων!
Θυμόμαστε ότι όταν ανακοίνωσε τα μέτρα στο Μεσοπρόθεσμο, υπήρχε μια διάταξη για όσους είχαν επιστροφή φόρου πάνω από 300 ευρώ. Τότε αυτή η κίνηση είχε χαρακτηριστεί «πολιτική απάτη», αφού αποτέλεσε ..λαγό! Όλοι στράφηκαν εκεί, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα σκληρότερα μέτρα που έχει φέρει κυβέρνηση στην ιστορία της χώρας.
Έτσι και τώρα, ο Βενιζέλος φέρεται να μίλησε για «επιλεκτική χρεοκοπία», χωρίς να υπάρχει τέτοιο ζήτημα, μόνο και μόνο για να «προετοιμάσει το έδαφος σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο» όπως λέγεται ότι εκμυστηρεύτηκε σε συνομιλητή του!
Πρόκειται μάλλον, για τη γνωστή πρακτική του ΠΑΣΟΚ, τύπου τα παρουσιάζω όλα δύσκολα και μετά φέρνω κάτι κατάτι ηπιότερο για να είναι όλοι ευχαριστημένοι, κι ας είναι τα σκληρότερα μέτρα όλων των εποχών!
Σήμερα, ο Ευάγγελος Βενιζέλος λειτουργώντας ως πρωθυπουργός, συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο της προσπάθειας για ένα μίνιμουμ συναίνεσης με την αντιπολίτευση για την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού σχεδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου