Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Τι είπαν τηλεφωνικά Παπανδρέου – Πούτιν χθες βράδυ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=87142&catid=9
Σε πολύ καλό και σχεδόν φιλικό κλίμα τα είπαν χθες βράδυ τηλεφωνικά, ο Γιώργος Παπανδρέου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πόυτιν.
Το τηλεφώνημα αφορούσε στις εξελίξεις στην οικονομία και ήταν διάρκειας μεγαλύτερης των 20 λεπτών.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για το Ελληνικό πρόβλημα και εξέφρασαν και τις ανησυχίες τους για την οικονομική κατάσταση που διαμορφώνεται όχι μόνο πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκόσμια.
Το πρόβλημα της Ελλάδας συζητήθηκε εκτενώς αφού και η Ρωσία είχε μπει στο ΔΝΤ πριν από μερικά χρόνια. Μάλιστα ο Πούτιν σε παλαιότερη συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, πριν φτάσουμε στο Καστελόριζο, τού είχε μιλήσει αναλυτικά για τα θετικά και τα αρνητικά του ΔΝΤ.
Αρκετή ώρα συζήτησαν και για θέματα ενεργειακής φύσεως αλλά και για εξοπλιστικά αφού μπορεί η χώρα να βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και όλα να έχουν παγώσει αλλά η Ρωσική αγορά είναι πάντα μια ενδιαφέρουσα και με μεγάλη γκάμα αγορά.
 
Ο Έλληνας πρωθυπουργός προσκάλεσε επίσημα τον Ρώσο πρόεδρο στη χώρα μας και οι δύο άνδρες θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν αναλυτικότερα. Ο κ. Πούτιν απάντησε θετικά και αναμένεται να καθοριστούν οι επίσημες ημερομηνίες της άφιξης του στην Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου