Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Στα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν: Η "Λευκή Αλ Κάιντα" και οι πολιτικές διαστάσεις των αποτρόπαιων δολοφονιών στη Νορβηγία!

 

Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" που κυκλοφορούν την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011, αναλύουν, αποκαλύπτουν και παρουσιάζουν όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχόλησαν την ελληνική και διεθνή κοινή γνώμη.
  • Ο Λάμπρος Καλαρρύτης παρουσιάζει τη "Λευκή Αλ Κάιντα" και αναλύει τις πολιτικές διαστάσεις των αποτρόπαιων δολοφονιών στη Νορβηγία.
  • Πριν από τη Σύνοδο Κορυφής της 21ης Ιουλίου στις Βρυξέλλες είχαν συναντηθεί εκτάκτως ο έλληνας υπουργός Οικονομικών κ. Βενιζέλος και γερμανός ομόλογός του κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Η Νόνη Καραγιάννη και ο Σπύρος Σουρμελίδης αποκαλύπτουν τι συμφώνησαν οι δύο υπουργοί για τη "μοιρασιά" της περιουσίας της Ελλάδας.
  • Τελικά μόλις χθες το βράδυ και υπό το φόβο αντιδράσεων, το υπουργείο Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής απέσυρε την τροπολογία για την κατασκευή τζαμιού στην περιοχή του Βοτανικού. Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" βρίσκονταν ήδη στο τυπογραφείο όταν απεσύρθη η τροπολογία αλλά η παρουσίαση και η ανάλυση του Κωνσταντίνου Αγγελάκη δίνει όλες τις διαστάσεις ενός ζητήματος που θα επανέλθει σύντομα στην επικαιρότητα.
  • Ο Αρης Χατζηστεφάνου, ο δημιουργός του "Debtocracy, "ανακαλύπτει" και αποκαλύπτει τις Ηνωμένες Πολιτείες της ανέχειας. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, σχεδόν ένα στα τέσσερα παιδιά στις ΗΠΑ ζει κάτω από το όριο της φτώχειας!
  • Ο Γιώργος Αυτιάς, απλός και πρακτικός στο λόγο του, παρουσιάζει και αναλύει τις επιπτώσεις για τον κάθε Έλληνα από την επικείμενη εφαρμογή του Μνημονίου ΙΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου