Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ετοιμαστείτε για την Agenda 21 ‘GREENOCIDE’



Του Neil Foster (The Sovereign Independent)
 
Αν νομίζατε ότι η ατζέντα της ευγονικής των Ηνωμένων Εθνών, χρειάζεται να διευκρινιστεί λίγο καλύτερα από τις λεγόμενες «συνωμοσιολογικές» ιστοσελίδες, τότε κοιτάξτε τα τελευταία σχέδια των Ηνωμένων Εθνών για ένα Πράσινο Στρατό.
Η λειτουργία αυτού του στρατού είναι να επιβάλει την ειρήνη επάνω σε ήδη ειρηνικούς ανθρώπους με την κάνη του όπλου ή με την πτήση πυραύλων Κρουζ. Πόσο ειρηνικό σας φαίνεται αυτό;

 
Υποθέτω ότι με αυτό το είδος λογικής θα πρέπει ενεργοποιήσουμε τους κωδικούς εκτόξευσης των πυρηνικών και να εξαλείψουμε την ανθρωπότητα μια για πάντα και να αφήσουμε τον πλανήτη σε κατά πολύ ανώτερα είδη που μπορούν να βρουν καταφύγιο και να επιβιώσουν από μια τέτοια καταστροφή.
Α, ξέχασα, η ελίτ, μέσω των Ηνωμένων Εθνών, έχει ήδη ένα σχέδιο για να εξολοθρεύσει την ανθρωπότητα, αφήνοντας έξω τα ζώα. Ονομάζεται Ατζέντα 21!

Ναι, έχουμε γίνει πολύ ενοχλητικοί και άχρηστοι αυτές τις μέρες, ώστε δεν υπάρχει τίποτα άλλο να γίνει παρά να εξαλειφτεί το 90% από εμάς και να κρατηθεί το 10% που θα απομείνει ζωντανό σε κοινωνίες διαρκούς δουλείας, όπου θα έχει ως αποκλειστικό ρόλο, να εξυπηρετούν τις ιδιοτροπίες των ελίτ που θα έχουν τρυπώσει στα υπόγεια, ενώ τα χρήσιμα ηλίθια τσιράκια τους θα είναι στην επιφάνεια καταστρέφοντας τον πλανήτη και μαζί με αυτόν το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τα 10% των ανθρώπων που θα φυλάσσεται με αλυσίδες θα χρησιμοποιηθεί και θα απαλλαγεί από την υποχρέωσή του να επιβιώσει, όπως και όταν αυτοί, οι ελίτ, κρίνουν. Μπορεί να έχουν τη δυνατότητα να αναπαραγάγουν την επόμενη γενιά δούλων, εκτός αν οι τρελοί επιστήμονες της καταστροφής έχουν βρει τα μέσα να εκθρέψουν την επόμενη «φυλή» σκλάβων που επιθυμούν, χωρίς να χρειάζεται η ανθρώπινη αναπαραγωγή. Νομίζω ότι το τελευταίο είναι πιο πιθανό, όπως οι φάρμες των νεογνών που απεικονίζονται στο «Brave New World» του Huxley. Ένας σκλάβος απαιτούνται για κάθε λειτουργία.
Αλλά για να περάσουμε πίσω στην Ατζέντα 21, μπορούμε να δούμε τα κομμάτια να μπαίνουν σε εφαρμογή σήμερα με τους αγρότες που απαγορεύεται να καλλιεργούν τη δική τους γη, με αποτέλεσμα την έναρξη της έλλειψης τροφίμων.  

Ανθρώπους που απαγορεύεται να καλλιεργούν τη τροφή τους στους κήπους τους, επομένως, δεν είναι σε θέση ούτε για τους εαυτούς τους, να προβλέψουν, όταν θα έρθει η έλλειψη τροφίμων. Και εκείνους που επιλέγουν να είναι αυτάρκεις, να εκδιώκονται από τη δική τους γη και να ρίχνονται στο κομμουνιστικό σύστημα το οποίο έχει βρει εφαρμογή στις λεγόμενες «πολιτισμένες» δυτικές κοινωνίες σήμερα. Δεν θα επιτρέπεται να έχεις οποιοδήποτε μέσο επιβίωσης, επειδή η ουσία είναι ότι ο ΟΗΕ θέλει να πεθάνεις!

 
Όσον αφορά τους «Πρασινόκρανους», όπως τα Ηνωμένα Έθνη θα τους αποκαλούν, αυτοί οι μισθοφόροι της ελίτ εξουσίας θα εισβάλλουν σε χώρες με το πρόσχημα «να σώσουν τον κόσμο από την κλιματική αλλαγή», αυτή η απόλυτη ανοησία που προωθείται ως επιστημονικό γεγονός με την ίδια λατρεία του ΟΗΕ που θα μας έκανε να πιστέψουμε ότι το CO2 είναι μια τοξική ουσία και ότι μπορούν να μας σώσουν από τους εαυτούς μας, επειδή είναι καλύτεροι από εμάς. Θα σταματήσουν τα ‘αποτυπώματα του άνθρακα’ που καταστρέφουν τον κόσμο, ενώ θα τρέχουν σε όλη την γη με στρατιωτική ισχύ καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά τους και αφήνοντας το θάνατο, ενώ στο πέρασμά τους την ίδια στιγμή θα αφήνουν ένα περιβάλλον μολυσμένο με τοξίνες και ακτινοβολία για αιώνες.

Αυτοί οι «Πρασινόκράνοι», φυσικά, θα αφαιρέσουν τα εκατομμύρια των ‘αποτυπωμάτων άνθρακα’ από την επιφάνεια της Γης (τους ανθρώπους δηλαδή), ρίχνοντας βροχή από σφαίρες και βλήματα πάνω στα κεφάλια της ανθρωπότητας σκοτώνοντας και ακρωτηριάζοντας, στο όνομα της Γαίας, της νέας θρησκείας, της νέας σέκτας των διεστραμμένων μυαλών των παγκοσμιοποιητών.

Καλώς ήρθατε στην κόλαση, ολοκληρωμένη με άφθονη ποσότητα πυρός και θείου, μια ευγενική προσφορά του ΟΗΕ, μιας ιδιωτικής οργάνωσης, που χρηματοδοτείται από ελίτ τραπεζίτες για να εκτελέσουν τις διαταγές τους σε μια σταυροφορία ευγονικής ‘Πρασινοκτονίας’ (‘Greenocide’) για την υπόλοιπη ανθρωπότητα.

μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου