Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ηθελαν τους “αντιεξουσιαστές στην εξουσία” από τον Δεκέμβριο του 2008!

http://netakias.wordpress.com/2011/07/07/%CE%BA%CE%BA/
σ.σ.netakias.wordpress.com
Το 2008 ήθελαν να ανατρέψουν τον Καραμανλή; Μα γιατί να ήθελαν να ανατρέψουν τον Καραμανλή και να έρθει στην εξουσία η “Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη”;
Ηθελαν τόσο πολύ να έλθει πολύ ένας “αντιεξουσιαστής στην εξουσία”;
Αυτά τα ρητορικά ερωτήματα για το πως οδηγηθήκαμε στο ΔΝΤ και στην παγίδα των Τραπεζών. Επρέπε πάση θυσία να γίνει κυβέρνηση η συμμορία του Γεωργίου Α.Παπανδρέου.
Μιλούσαν για επιδρομή, όταν προσπαθούσε να αποφύγει το ΔΝΤ!
Το real.gr εγγράψε την παρακάτω περίληψη :
Διασύνδεση της νέας γενιάς τρομοκρατών με ξένες μυστικές υπηρεσίες με στόχο την αποσταθεροποίηση στο εσωτερικό της χώρας, αποκαλύπτει απόσπασμα του δελτίου πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας που δημοσιεύουν σήμερα τα «Επίκαιρα» και αναφέρεται στα «Δεκεμβριανά» του 2008.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο γίνεται αναφορά για στοχοποίηση του Κώστα Καραμανλή και στενών συνεργατών του.
Το έγγραφο που δημοσιεύει το περιοδικό αναφέρει: «Τα γεγονότα του μηνός Δεκεμβρίου προβληματίζουν έντονα την ελληνική κυβέρνηση ως προς το ποιοι είναι από πίσω, ποιοι καλύπτουν ποιους και γιατί. Σύμφωνα με πληροφορίες που διασταυρώνουν τα στελέχη μας στην Αθήνα, η νέα γενιά τρομοκρατών είναι καλά εκπαιδευμένη στο αντάρτικο πόλεων, έχει καλύψεις, έχει μεθόδους διαφυγής και μάλιστα προς το εξωτερικό. Είμαστε πλέον σίγουροι ότι έχουν στοχοποιηθεί στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, όπως και ο ίδιος».
Μιλούσαν για ακρίβεια όταν τα καύσιμα είχα 0,80-0,90€ !
Παράλληλα, το περιοδικό δημοσιεύει έγγραφο της ΕΥΠ το οποίο έχει ημερομηνία 19 Αυγούστου 2009. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο «Οχτώ μήνες μετά τα βίαια γεγονότα που ακολούθησαν το θάνατο του μαθητή Α. ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ, το εσωτερικό περιβάλλον ασφάλειας παραμένει το ίδιο – αν όχι περισσότερο ασταθές σε σχέση με τη δραστηριότητα των ακραίων ομάδων».


Στα Περίπτερα από το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου