Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Θέλω ΔΙΑΓΡΑΦΗ όχι επιμήκυνση χρέους!


Θέλω ΔΙΑΓΡΑΦΗ όχι επιμήκυνση χρέους

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο ακούγονται φράσεις όπως, επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους, αναδιάρθρωση του χρέους.

Υπάρχει μία προσπάθεια από μέρους των μμε και των πολιτικών να διαμορφωθεί το λεξιλόγιο και η φρασεολογία για αυτά που μοιραίως θα επακολουθήσουν και αφορούν στην περαιτέρω βύθιση μας στο εθνικό χρέος και την περαιτέρω αφαίρεση δικαιωμάτων, εργασιακών και άλλων.

Η σωστή φρασεολογία για το συμφέρον των πολιτών είναι ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Γιατί διαγραφή ; Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά οι κυριότεροι είναι τρεις !


1. Έχουμε πληρώσει το κεφάλαιο και πολλούς τόκους για το μεγαλύτερο μέρος του παλιού χρέους, πριν το Δ.Ν.Τ. , δηλαδή το χρέος των 310 δισεκατομμυρίων.

2. Η παράλογη πραγματικότητα όσο αναφορά την προέλευση των νομισμάτων σχεδόν παγκοσμίως, το ότι έχει εκχωρηθεί το εκδοτικό δικαίωμα, δηλαδή η δημιουργία χρήματος, σε ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες, έτσι ώστε το κράτος να δανείζεται αντί να δημιουργεί και να διαχειρίζεται το χρήμα που χρειάζεται;

3. Ο δανεισμός της Ελλάδας σε πολύ μεγάλο μέρος οφείλεται σε παράνομες πρακτικές υπερτιμολογήσεων έργων και προμηθειών του δημοσίου.


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=32043:2010-11-18-140000&catid=22:ellinides-fones&Itemid=200#ixzz15fKwTUmA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου